luni, 5 octombrie 2009

APEL catre Alianta bugetarilor,
Domnilor lideri sindicali va solicit sa fiti si cetateni rationali ai Romaniei
Oriunde in lume, in comunitati mai mari sau mai mici, mai evoluate sau mai putin evoluate la diverse momente apar situatii de criza economica care strica toate socotelile curente.
Comuniratile ,pana la nivel de familie,care au stiut si au putut ca in situatii speciale ca adopte rezolvari speciale, au supravietuit. Regula este valabila si la nivelul faunei si florei, cine nu s-a adaptat schimbarilor a disparut.
De fapt d-voastra stiti ce vreti? Presupun ,pana la proba contrarie ca nici nu stiti ce vreti .
Ati iesit in strada, aruncand la gunoi energii utile pentru cauze mai bune.
La intrebarea ce modificari doriti a fi facute la legile contestate, presupun ca nu aveti propuneri concrete si realiste deoarece nu ati facut un proces de negociere intre responsabilii diverselor domenii.la care sa finalizati propunerea d-voastra la solutia puterii executive.
Nici nu veti putea face asa ceva, deoarece veti constata ca nu aveti puterea de a colabora constructiv , de "a imparti doua paie la trei magari"
Fondul salariilor bugetarilor , la niivelul tarii, a reiesit , tinand seama de veniturile rezultate din colectarea taxelor si impozitelor contribuabililor si sunt atat cat sunt. Din aceste venituri nu sunteti singurii beneficiari , mai sunt categoriile care sunt subventionate ( cei cu venituri mici, producatorii de lapte, viticultorii, crescatorii de animale, copiii prin programul "cornul si laptele", bolnavii prin medicamentele compensate etc. Ati stat de vorba cu toti acestia sa aflati nevoile lor? Nu ,nu ati stat!
Ati stat de vorba sa vedeti daca dand judecatorilor cat vor, veti avea resurse si pantru profesori si medici? NU, NU ati stat de vorba!!
Daca veti pune suma (potul) salariilor bugetarilor si veti incerca sa o impartiti intre d-voastra, nu va veti intelege, nu veti gasi solutii; este posibil sa va si bateti daca dati drumul pornirilor animalice dupa ce veti consuma " logorea" pe care unii dintre d-voastra o au din belsug.
Solutia estetotusi, cu riscurile de mai sus, sa va retrageti din strada, sa mergeti sa puneti picioarele in lighiane cu apa rece si sa elaborati o propunere de impartire a banilor care sa nu va duca la busculada.
Nu aduceti busculada in strada domnilor, nu generati conflicte de strada , din moment ce nu ati aratat cu nimic dezacordul d-voastra cand s-au promovat legi cu salarii speciale din bugetul statului
Comunismul, fascismul , hitlerismul si alte tiranii au aparut in astfel de situatii ,in care indivizi cu logoree deosebita au manipulat grupurile nemultumite pe viata la care de altfel au contribuit din plin prin nepasare sau tembelism.
Din moment ce nu ati avut nici o reactie in fata celor care au elaborat si promovat lesi speciale care musca cu pofta din bugetul statului , in interesul unor grupuri ("musuroaie"), si in detrimentul celor multi si neajutorati.
Ati facut echipa cu DULAII lasand CATEII sa latre in strada, ca doar ,chiar daca sunt prosti, sunt multi. SA VA FIE RUSINE ,ESTE PREA PUTIN. VA FAC VINOVATI DE ATAC LA SIGURANTA NATIONALA.
Noi ceilalti vrem reformarea regulilor care au adus discriminarea intre grupurile profesionale, intre pensionarii aceleasi tari, vrem un inceput.
Nu lasati sa se creada ca vreti" mai binele in locul binelui" Totdeauna mai binele omoara binele. D-voastra nu veti eliminarea discriminarii salariale si din asistenta sociala, de fapt faceti jocul celor care vor sa perpetueze aceste relatii create inca in regimul comunist de aceleasi grupuri interne de represiune si de aparare a intereselor PCR
Acum ca ati luat cunostinta de OFFUL meu, rog pe bunul Dumnezeu sa va dea mintea de pe urma a romanului.
Mesaj arhivat in www.orizontluminos.blogspot.com, precum si in reteaua FACEBOOK

Niciun comentariu: