joi, 15 octombrie 2009

Candidati nedoriti,
Mircea Geoana si Crin Antonescu sunt de nedorit la Cotroceni.
Comportamentul lor politic este realmente periculos.
1.~ Atractia butoanelor puterii si accesul la resurse le-a intunecat mintile,si au sacrificat interesele nationale
2.~ Nu cunosc politica opozitiei constructive;afresivitatea este modul lor de a face politica ( practica motiunilor de cenzura si practica "pozitionarii tunurilor pe adversarii politici)
3.~Solidaritatea nu le este cunoscuta, nici fata de partenerii de partid nici fata de cei de la guvernare(v.agresivitatea fata de Ecaterina Andronescu)
4.~Suspicionarea partenerilor sau adversarilor (v. teama de fraudare)
5.~ Detinerea performantei in arta " manariei" ,atat cand sunt la guvernare cat si in opozitie.( v. colaborarea cu adversarii si atacarea partenerilor)
6.~Parasirea partenerilor in conditii de dificultate pentru alianta sau cand interesul propriu a fost atins.(iesirea de la guvernare in apropierea campaniei electorale)
7.~Sacrificarea propriilor membrii cand interesul personal o cere
(8 ministrii psdisti care au muncit 270 de zile si au primit aprecierile pozitive ale partidului partener, au fost fortati sa demisioneze)
8.~Denigrarea activitatii parlamentare , fara sa clipeasca ,dupa ce perioada mare de timp au mancat paine de parlamentar.( fara sa lase urme in activitatea parlamentara)
9.~ Campioni ai "absenteismului " de la obligatiile parlamentare si in insusirea banilor publici fara prestarea obligatiilor.( paiul din ochii adversarilor fara sa vada barna din ochii proprii)
10.~Campioni in arta manipularii ( criticarea guvernarii in conditiile in care cca.270 de zile au fost in guvern si numai 12 zile in afara guvernului, sau de interpretare a Constitutiei folosind completarea acesteia ~ art.85 si art.103 alin(1) nu preved ca cel desemnat sa fie sustinut de o majoritate parlamentara; iar alin.(3) din art.103 este cel care mentioneaza ca programul de guvernare al echipei constituite si echipa sa fie obtin acordul Parlamentului prin votul majoritatii.
11.~Au semnat un asa zis Pact pentru justitie si au anuntat crearea unei comisii parlamentare speciale in timp ce intre guvernarea PDL ~ PSD exista un conflict deschis cu reprezentantii magistratilor. (v. art. din RL din 28 sept 2009 sub semnatura lui Cristian Ghinea); ATENTIE! fapta avea loc in perioada dezertarii de la guvernare.
Astfel de personaje sunt periculoase sa ajunga la conducerea Statului, deoarece pun in pericol stabilitatea sociala,economica si financiara , siguranta nationala ,in calitatea de sef al armatei , cu atributii conferite de art. 92 di 93 din Constitutie, pune in pericol relatiile internationale bilaterale si comunitare in baza atributiilor conferite de art. 91.
Sper ca cele de mai sus sa faca obiectul unor analize . cu presedintele tarii si in continuare cu analisti si experti politici.
Cu stima ,
Mihail Florea Dumitrescu

Niciun comentariu: