duminică, 4 octombrie 2009

APEL pentru opozitie constructiva,
Clasa politica romaneasca de 20 de ani duce o politica disctructiva pentru tara.
De 20 de ani partidele din opozitie fac opozitie distructiva, cu toate ca modelele europene arata cat de eficienta poate fi opozitia constructiva.
Daca nici in actuala criza economica, politica , opozitia distructiva poate duce la o criza institutionala, la nefunctionarea statului, adica la lipsirea populatiei de siguranta economica prin neplata salariilor si a pensiilor, si l siguranta fizica prin cresterea delicventei stradale.
Domnilor lasati deoparte motiunile de cenzura si sicanele de tot felul ce le faceti guvernului, singura putere din stat care are obligatia si cea care poate duce la stabilitatea statului.
Lasati interesele de partid , deoarece afectati prezentul si viitorul personal, al copiilor , al intregii populatii, consecinte pentru care meritati si va asigurati oprobiul intregului popor si al comunitatii europene.
Declasrati public ca pentru o perioada de timp veti lasa deoparte tunurile si securile indreptate catre puterea executiva ,fie ea guvern sau administratia prezidentiala.
D-le Mircea Geoana incercati sa infirmati zicala " Ce naste din CAINE nu poate fi decat CAINE".
Mesaj arhivat de www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: