duminică, 4 octombrie 2009

Criza din educatie,
Este de neinteles cum consilierul ex- ministrului Educatiei , Ecaterina Andronescu,poate afirma invaliditatea ministerului in conflictul cu universitatile pirat. Consilierul Robert Lorentz face declaratii publice prin care spune" ca Universitatea "Spiru Haret" continua sa incalce legea si " sfideaza autoritatile",pentru ca ,in ciuda numeroaselor solicitari de intrare in legalitate ,conducerea institutiei refuza sa numeasca un nou rector, sa reduca numarul mare de studenti pe care ii are un profesor sau sa trimita documentele necesare pentru acreditarea institutiei."
Intreb Coalitia pentru Universitati Curate (CUC), pe Avocatul Educatiei , (Florian Mihalcea, presedintele Societatii Timisoara), pe d-na Anca Oprisor ( responsabila acestui proiect), pe d.na Andra Elena Dusu ( specialist in educatie al SAR), daca a solicitat Parchetului General sa se sesizeze din oficiu pentru rezolvarea problemei.
Informez ca subsemnatul, alaturi de d-l Mircea Ivanciu, am facut o astfel de solicitare la data de 14.08.2009 - Operator date nr. 3883, ca ulterior prin scris. inregistrata la Sectia de urmarire penala si criminalistica sub nr. 18516/4181/VIII-1/2009 din 16.09.2009 , sa ne comunice ca solicitarea a fost trimisa Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti , spre competenta solutionare.
Mesaj arhivat de www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: