vineri, 22 ianuarie 2010

Apel la ratiune si solidaritate,
Sindicatele si angajatii din mass-media , artistii , cantaretii,arhitectii .se considera mai altfel decat angajatii din alte sectoare. respectiv se plang la un nivel mai inalt de falimentarea locurilor de munca si disponibilizarea ca o consecinta a acestora.. Dece la ei ar fi altfel decat la profesori, la bugetari, etc. ? Eu nu ii inteleg.
Se plang cu lacrimi de crocodil , deoarece crocodilul este la ei, au posibilitatea sa faca valuri , sa ii auda toata lumea, atunci cand li se cere sa plateasca CAS pe dreptul de autor si conventii civile. Ca liberi profesionisti, ca persoane care desfasoara profesii liberale, dece sa fie altfel decat la avocati, doctori , economisti , profesori , meseriasi etc. care tot liberi profesionisti sunt si desfasoara, ca persoane fizice, profesii liberale..
Pe unii nu ii intereseaza drepturile la pensie, nu vor sa se asigure prin contributii la fondul de asigurari . O parte din acestia sunt cei care in urma cu ani au solicitat SPRIJIN , ca prin subventii de la bugetul de stat, ca multi alti milogi ai unei societati saracite , sa obtina PENSII SPECIALE. prin Legea nr. 109 din 2005 si Legea nr. 8 din 2006
Este loc pentru munca de educare cetateneasca a celor care se erijeaza in formatori de caractere si opinii.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: