luni, 4 ianuarie 2010

Stimata doamna si domn,
Am sustinut in variate moduri lupta PDL si a presedintelui Basescu in disputa 1 contra 5, manat inlupta de obiectivul promovarii competentelor in viata politica si in acest mod sustinrea perspectivei modernizarii tarii.
Cu toate masurile nepopulare , insa necesare, multi intelectuali ,dand dovada de competenta in a intelege situatia economico-sociala de moment, in baza experientei profesionale si de viata, au dat votul lor PDL-ului si presedintelui Basescu.. Sunt unul dintre cei care s-a implicat la limita posibilitatilor, atat in cadrul sediului central de campanie, cat si prin mesaje transmise electronic, prin blogspot si facebook.
Nu ma deziluzionati. Ca rezident si votant in colegiul 1 Bucuresti. nu voi vota ,sau voi anula votul.
Candidatul Prigoana junior, nu s-a putut prezenta cu ce a facut in timpul campaniei alegerilor prezidentiale, in sediul central de campanie, prin internet etc. La varsta de 23 de ani , a fost prezentat ca un detinator de masina de lux, ca detinator al 1- 2 avioane, a unui helicopter, a unor relatii amoroase cu femei de varsta lui sau mai mari , nimic din ce sa arate competenta si experienta profesionala si de viata. Unde este capacitatea de a face o expertiza competenta si cuprinzatoare a vietii economico-sociale , a vietii cetatenilor din colegiul 1 Bucuresti, si nu numai ?
Ce interventii a avut in problema pensiilor si salariilor de lux , etc. ?
Este suficiemta prezenta lui Prigoana MAXIMUM, asa cum l-a numit Prigoana junior pe Prigoana senior? Apreciez ca o astfel de abordare este paguboasa atat pentru PDL, presedintele Basescu cat si pentru candicat.
Sugerez atragerea competentelor, care nu lipsersc in societatea romaneasca , nu asteptarea apropierii lor de PDL , deoarece competentele se respecta, numai falsele competente se preteaza sa solicite si sa obtina ceeace depaseste LIMITA LOR DE COMPETENTA .
Rog pe d-l Sever Voinescu sa rasfoiasca arhiva sediului central de campanie si sa constate si aprecieze abordare subsemnatului.
Cu stima,
un Ploiestean , un Prahovean
Mihail Florea Dumitrescu,

Niciun comentariu: