marți, 29 decembrie 2009

Stimate domn,
Am urmarit serialului "Sfarsitul Ceausestilor" atat la emisiunea postului b1 tv, cat si in ziarul Adevarul.
Serialul face publice o serie de adevaruri privind evenimentele din dec. 1989, atat prin o atenta examinare a documentelor cat si prin marturisirile facute de subiecti participanti la evenimente.
Aceste adevaruri a permis asa se contureze vinovatii .
O astfel de situatie nu trebuie sa se finalizeze prin lamentare publica a neputintei . Prea sunt inca multi cei care pot da marturii sub juramant.
Consider ca se impune o finalizare civica, barbateasca , la care vom fi alaturi toti cei care am trait acele evenimente, prin solicitarea Parchetului General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie., singurul mod de declansare a unei actiuni in instanta si de urgentare a celor deja pornite.
Afirm ca personal am solicitat anterior, instantei susmentionate, actiune in instanta privind situatia Universitatii Spiru Haret si a celor doua universitati din Alexandria jud. Teleorman, solicitare urmata de raspunsurile transmise prin care s-a adus la cunostinta ca au fost" transmise Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti, spre competenta solutionare." Iata ca se poate .
George Roncea , Mihai Bendeac Octavian Pescaru etc vor fi subsemnati ai unei astfel de initiative.

Niciun comentariu: