joi, 5 iunie 2008

Mesajul 521,
Solutii in loc de discutii !
Cresc salariile, cresc pensiile cresc si obligatiile si pretul acestora
Administratia centrala si cele locale, in tendinta de a organiza societatea introduce taxe, impozite , asigurarii cu caracter obligatoriu pentru cetateni.
Aceste plati OBLIGATORII vor trebui insa sa fie monitorizate de catre stat in obligatia lui de a asigura conditii de trai decente. Altfel ajungem la pauperizarea populatiei.
Solutie:
Administratiile locale sa se ingrijeasca ca cetateanul sa fie protejat fata de institutiile care gestioneaza OBLIGATIILE centrale si cele locale . De exemplu societatile de asigurari sa nu fie lasate nesupravegheate la stabilirea primelor de asigurare a locuintelor, notarii sa nu practice tarife enorme pentru lucrari de calificare si volum redus. Cetateanul alegator cere sa constate ca autoritatile se ingrijesc ca veniturile lor sa nu ajunga cu usurinta in buzunarele prestatorilor de servicii
www.orizontluminos.blogspot.com

Mesajul 522,
Trebuie ca autoritatile sa se ingrijeasca ca in Romania sa nu ajunga din tarile UE, mai multi cetateni expulzati, decat numarul celor inregistrati ca iesiti la frontiera Romaniei. Altfel riscam sa ne trezim cu cetateni expulzati, apartinatori altor state, sa modificam structura etnica a populatiei si mai ales calitatea acesteia.
Cei care circula fara identitate prin UE sa fie expulzati in afara acesteia, eventual in zzone slab populaate din Africa.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: