joi, 19 iunie 2008

Mesajul 536,
Domnule prim ministru, cu tot respectul si stima ce o port raspunderilor ce le aveti, ma simt obligat sa va sesizez ca uneori sunteti gresit informat si hotarati in consecinta.
Recent ati multumit ministerului internelor si reformei administrative, pentru modul profesionist in care a actionat in raport cu reteaua permiselor false din Arges. Gresti.
Informatia facuta public de ziarul RL din 18 iunie a.c. la pag. 7, reiese textual: „ Ancheta a inceput pe 18 ianuarie (2008) caurmare a denuntului lui Bogdan Ionut Dumitru, care a sustinut ca in cursul lunii septembrie 2007,i-ar fi oferit preotului din comuna argeseana Vedea, …suma de 3000 de euro , pentru a i se facilita obtinerea permisului de conducere pentru categoriile B, C, D si E……………..”
Ce au facut compartimentele si directia anticoruptie din MIRA pentru supravegherea si depistarea fenomenului de coruptie printre angajatii ministerului, inainte de ianuarie 2008, si dupa aceasta data in intregul sistem al ministerului.
Fara denuntul susmentionat coruptia din cadrul MIRA ar fi continuat cu stiinta sau nestiinta sistemului de lupta anticoruptie. Atunci dece o astfel de recunoastere a meritelor care nu au existat.Din contra ar fi trebuit ca structurile de supravegherea din MIRA si conducerea ministerului sa isi dea demisia de onoare ,sau sa fie demise.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: