miercuri, 18 iunie 2008

Mesajul 534,
Alegerile locale din 2008 au fost pentru PSD „O VICTORIE A LA PIRUS”
Harta rezultatelor arata ca PSD mai detine trei enclave – Tg.Jiu, Bistrita, Pitesti-Alexandria ,precum si , zona de est a tarii ,dela nord de Iasi la sud de Constanta. Inca o victorie ca aceasta la alegerile din toamna , si PSD trece Prutul si se scufunda in Marea Neagra.
www.orizontluminos.blogspot.com

Mesajul 535,
Pentru PNL rezultatul alegerilor la primaria capitalei , a fost unul politic prin care elecoratul PNL care este un electorat informat, a sanctionat mesajele varfurilor partidului , exprimate de d-nii Crin Antonescu , Bogdan Olteanu, Hasotti si altii, prin care se clama o alianta cu PSD, contra PD-L ca partid al d-lui Basescu; respectiv o alianta cu PSD reprezentand o alianta cu d-l Ion Iliescu .Pentru aducere aminte , in
Mesaje anterioare am aratat ca d-l Orban nu va depasi 10 % si ca mesajele domnilor mentionati viciaza votul electoratului penelist, ca este o murdarire a memoriei sefilor , ministrilor, oamenilor de cultura multi la numar , care au zacut si murit in inchisorile organizate de cei alaturati in PCR d-lui Ion Iliescu si altor reprezentanti pesedisti.
Pentru a nu murdari memori acestor martiri, electoratul penelist din Bucuresti, nu va sustine niciodata o astfel de alianta, fie prin neprezentare la vot ,fie prin ralierea la PD-L. Nu desfintati PNL.
Voturile obtinute de unii primari penelisti, vezi d-l Andrei Chiliman la sectorul 1,a fost ca si altele , un vot la persoana, uninominal, neinfluentat de a politica de aliante a
Partidulu
In final ,asa cum am spus-o anterior in mesaje transmise, cautati si eliminati din partidul bratienilor cartitele celor care i-au asasinat.

www.orizontluminos.blogspot.com.

Niciun comentariu: