miercuri, 18 iunie 2008

Mesajul 533,
Stimate domnule Traian Basescu,
Ma adresez d-voastra ca oricarei persoane private, asa cum si d-voastra aveti libertatea de a va adresa oricui , fara sa incalcati prevederile constitutionale;deseori nu folositi acest drept la exprimarea propriei opinii.
Sirsele de informare invadeaza prin tot felul de aprecieri si supozitii privind factorii de risc existenti in alegerile locale , fara sa faca nici unul trimitere la adevarul istoric.
Istoria are multe adevaruri caracterizate prin repetabilitate; unul dintre acestea este conceptul roman de a diviza pentru a stapanii.Cine nu la respectat a fost pedepsit ; vezi cazul lui Napoleon Bonaparte, Adolf Hitler, Sistemul Comunist in generalitatea lui, Ion Iliescu in cele doua guvernari si lista poate continua. Doriti cumva sa fiti ultimul pe lista. Cu dorinta in suflet pentru binele poporului roman, deoarece tot istoria arata ca popoarele sunt cele care sufera cel mai mult, exemplul poporului francez in perioada napoleoniana, cel german in perioada fascista,cel rus in perioada comunista,roman in perioada iliescu presedinte.
Solutia este refaceti unitatea dreptei prin realiere cu PNL, nu lasati sa persiste coalitia celor 322, nu ajuta la nimic sa afecm trimitere mereu la coalitia monstruoasa, istoria cere sa o desbinati nu sa o permanetizati.
Electoratul bucurestean, cunoscator mai bun al istoriei, a sanctionat politica izolarii si a alimentarii coalitiei antibasescu.
Aratati ca sunt un clar si binevazator al evolutiei evenimentelor.
Va urez succese.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: