marți, 10 iunie 2008

Mesajul 528,
Catre responsabilii penelisti !
Ganditi-va la conducatorii PNL, la oamenii politici si la fostii ministrii penelisti asasinati in inchisorile comuniste sau detinuti in inchisorile comuniste de oameni ca Ion Iliescu , Ghizella Voss , Oprescu si altii pe care ii regasim in politica actuala, cel putin prin descendentii lor
Va ganditi domnilor ca , vorba romanului, acestia se rasucesc in morminte ca partidul pentru care au murit, se aliaza astazi cu asasinii lor.
Daca printre d-voastra sunt persoane care au fost lipsiti de cunoasterea istoriei celor 50 de ani de comunism, atunci sa intrebe electoratul care cunoaste jertfa acestor martiri.
Cine nu vrea sa tina seama de istorie, sa dea jos de pe peretii sediilor peneliste, tablourile acestor martiri.

Mesajul 529,
In unul din mesajele anterioare , in baza algoritmului folosit am prognozat ca d-l Orban va realiza in alegeri un procent de cca. 10 %. fapt care s-a cam realizat. Acum vine d-l Bogdan Olteanu si cere demisis se onoare a d-lui Orban. Oare in conditiile in care PNL a realizat un procent de cca. 17 % se spera ca d-l Orban sa obtina un procent castigator, sa fie dansul un fel de „locomotiva” a partidului?, sau s-a dorit compromiterea dansului, daca nu atunci , dece acum sa se ceara demisia.
Daca imi permiteti sau nu, eu tot dau un pronostic pe baza aceluias algoritm , ca la alegerile parlamentare d-l Olteanu nu va obtine un loc in parlament, si daca PNL nu renunta la „vocali” de genul d-lor Olteanu si Antonescu, nu va atinge pragul de 5 %.

Niciun comentariu: