marți, 10 iunie 2008

Mesajul 526,
Sugerez sa nu mai faceti referire la miisterul transportului ca fiind cel vinovat ca timp de 20 de ani nu a terminat tronsoanele de metrou incepute ianite de 1989.
Sa nu uitam ca la conducerea ministerului cel putin patru ministrii sunt membrii PD, si anume Basescu, Boagiu , Dobre si Berceanu
Poate fi retinut faptul ca o experienta a ceeace inseamna sa nu organizezi corespunzator o astfel de lucrare. Altfel , ceeace aveti in program legat de tronsoanele spre aeroportul Otopeni , respectiv spre soseaua de centura, nu vor fi terminate in termenele pentru care v-ati angajat, si va veti alatura celor patru mentionati mai sus.

Mesajul 527,
Ma adresez d-voastra in lipsa adresei de e-mail a d-lui Emil Boc.
Nu cunosc cat de mult este dus la biserica d-l Boc, cat de marcat este dansul de formare omului de tip nou efectuata in perioada comunista.
Poporul roman a ramas profund religios, cu exceptia unor ca Ion Iliescu, si respecta unul dintre precptele de baza crestine :’ Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci indreptare lui”
Avand in vedere ca PD-L prin fuziunea cu gruparea liberala condusa de d-l Stolojan , a trecut de la centru stanga la crentru dreapta, cu oarecare iz de liberalism , devne obligatoriu ca PD-L sa dea dovada de intelegere liberala fata de opiniile altora, sa aiva condescendenta fata de personalitatile liberale din trecutul Romaniei si in final sa caute in loc de confruntare cu PNL o colaborare cu acesta pre cat si post alegeri., pentru respectul fata de interesele tarii si ale poporului roman.
Electoratul pedist ,cat si cel penelist, in spiritul Aliantei DA , asteapta pentru bunastarea poporului, ca cele doua partide ca coopereze in continuare , dupa noi regulir stabilite conform cu rezultatele alegerilor locale.
In caz contrar , participarea la alegerile viitoare si rezultatele acestora vor fi marcate de absenteismul electoratului si va aduce la putere stanga. Este cumva aceasta optiunea d-lui Boc si a altora?

Niciun comentariu: