marți, 3 august 2010

DUALISM VERBAL,
Dupa o practica cunoscuta noua, prin care Ceausescu una spunea personalitatilor externe si altceva practica prin initiativele interne, reprezentantii PSD , d-nii Mircea Geoana si Victor Ponta, repeta istoria..
In vizita oficiala (?) din USA Mircea Geoana se exprima in fata congresmenilor americani, ca in perioada de criza prin care trece Romania, partidele de opozitie ( inclusiv PSD ) trebuie sa participe la eforturile de redresare .
D-l Geoana uita ca in tara de fapt sta cu tunurile pe partidul de la putere si pe guvernul tarii si nu scapa ocazia sa blameze pe presedintele tarii, aratand de fapt ca nu se alinieze la efortul de redresare a tarii.
Victor Ponta tensioneaza relatiile cu finantatorul FMI, in momentul in care respinge sa discute cu reprezentantii FMI , uitand de interesele tarii de a pastra bunele relatii cu organismele internationale .Unde este grija d-lui Ponta pentru iesirea din recesiune a tarii din moment ce refuza sa dialogheze cu aceste organisme si cu celelalte institutii ale statului.
Practica dualismului verbal va trebui sanctionata de electoratul roman.
www. orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: