miercuri, 11 august 2010

MAI MULTA TRANSPARENTA,
Dorim sa cunoastem cat a costat , financiar, ca imagine si social, suspendarea guvernului Boc in 2009 si cat costa opozitia distructiva, negativa, antisociala si antinationala pe care o practica partidele de opozitie ( PSD si PNL ).
Vrem sa intelegem cum se explica psihologic aceasta ura viscerala manifestata de PSD si PNL contra partidului ( PDL ) care singur s-a angajat sa scoata tara din criza, cu toata opozitia PSD si PNL situatie care popular s-ar explica prin mentinerea starii de neincredere si nesiguranta (ape tulburi) propice braconajului in banii publici..
Vrem sa stim daca PSD si PNL sustin eliminarea pensiilor speciale, (care nu corespund principiului contributivitatii), si in special a celor din structurile justitiei ( a treia putere in stat ? ) ,putere care lupta numai in interes propriu, daca sustin recuperarea de catre stat a platilor facute in contul hotararilor judecatoresti eronate, daca sustin sa se plateasca munca si calitatea muncii nu calitatea de votant,
Vrem sa stim daca a fost serios si facut la rece, atacul virulent al d-lui Antonescu fata de reducerea cu 25 % a indemnizatiei de parlamentar. Care este pozitia dansului daca personal il solicit sa restituie indemnizatiile incasate fara corespondent in prezenta la locul de munca ( parlament) si sa primeasca in viitor numai indemnizatia corespunzatoare prezentei si calitatii muncii; asa ca orice cetatean liber si muncitor.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: