marți, 17 august 2010

Legea ANI ,
Lupta PSD nu este o lupta pentru putere de dragul electoratului roman, este o lupta pentru a ajunge la parghiile puterii prin care sa manipuleze in continuare justitia.
Interesele sunt la cel mai inalt nivel, al d-lor Nastase, Marian Oprisan, Radu Mazare, Dan Ioan Popescu, Voicu , Vanghele si multi altii care ar trebuit sa justifice averile stranse pana in prezent , problema pentru care spera sa ramana nesolutionata.
D-l Vanghele ,care spune ce cunoaste (de multe ori si ce nu intelege) a afirmat in trecut ca " pedelistii si penelistii sunt atat de prosti ca nici sa fure nu stiu", asa ca nu grija de banul public il mana in lupta, ci grija de justificarea in viitor a averilor facute.
Aceasta grija ii impinge sa blocheze legea ANI si cu aceasta si sansele noastre de aderare in spatiul Schengen, cu toate consecintele nefavorabile . Romanii trebuie sa inteleaga cine le apara interesele si sa nu se lase pacaliti de vorbele mestesugite ale lui Victor Ponta si altora din jurul sau.
( NB - d-le Ponta sa nu mai vorbesti , ca om politic ,in mileniul 3, de folosirea topoarelor in miscari de masa , asa cum ati facut-o in ultima emisiune radio ; nu avem nevoie de anarhisti pentru redresarea economico financiara si politica )
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: