vineri, 30 ianuarie 2009

mesaj

Mesajul 618,
Domnilor lideri sindicali,
Aveti in vedere dictonul “ IN SITUATII SPECIALE, REZOLVARI SPECIALE “
~ Legea nr. 296/2008 privind majorarea cu 50% a salariilor cadrelor din invatamant, prin modificarea si completarea legii nr. 84/1995 si completarea Legii nr. 128/1997, poate la randul ei sa fie modificata, completata sau amanita , asa cum s-a intamplat cu Legea nr. 19/2000 privind pensile publice, in guvernarea Nastase. Avand in vedere situatia speciala de criza neexistenta in guvernarea Nastase, acum se poate merge la ANULAREA ( ABROGAREA) respectivei legi. In acest fel punem capat la interventiile furibunde ale d-lui Nistor lider la sindicatul “Spiru Haret” ale atator neaveniti.
~ Acum ori nicodata sa se faca ordine in regimul pensiilor publice, Oare este atat de tare nuca legiilor speciale care permit aceasta discriminare intre pensionari cu incalcarea principiului contributivitatii? Grupurile de interese commune respectivelor categorii sociale _ magistrati, militari, forte de ordine, diplomati, comert exterior, parlamentari membrii ai uniunilor de creatori, artistiilor si cantaretilor, _ care sug din bugetul de stat cea mai mare parte din pensile lor, fara ca aceasta sa reprezinte solidaritate sociala, ci discriminare, au fost puternice si inainte de dec. 1989 si sunt inca puternice si astazi. Cerem d-lui Geoana si altora ca dansul sa aiva puterea ca in spirit social democrat sa faca aceasta echitate sociala, afectand astfel chiar pensia tatalui sau fost general in armata republicii socialiste Romania. Altfel solidaritatea sociala este numai o MARE MINCIUNA.
~ Nemajorarea pensiilor publice stabilite in baza principiului contributivitatii, majorare prevazuta prin legea in functiune, este o incalcare da natura penala si va genera procese numeroase in instanta, cu castig de cauza si cheltuieli suplimentare pentru govern.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: