duminică, 18 ianuarie 2009

mesaje

Mesajul 613,
Guvernul nu trebuie sa plece urechea la “vocalii” care ,”fara a avea ceva a spune” se prezinta la emisiuni radio , tv, ; ma refer la Mircea Dinescu, Adrian Paunescu si multi altii.
.Actul de guvernare include si domeniul economico-financiar, ceeace confera guvernarii si caracterul de “societate comerciala pe actiuni” actionarii fiind populatia contributoare prin taxe ,impozite , etc. in perioade trecute si in prezent
Interventiile politicianiste si ale altor neaveniti in activitatea economico- financiara, face ca statul sa devina cel mai neeficient patron.
Suntem in situatia unei crize care obliga imperativ sa se ia masuri speciale prin refularea tuturor interventiilor grupurilor de interese.
Lasati ca specialistii in managementul economiei si al finantelor sa se ocupe de balanta de venituri si cheltuieli. Restul sa taca. Ce s-ar intampla daca in managementul socitatilor Nokia, Ford , Dacia-Renault etc. s-ar permite sa se amestece neavenitii de pe de laturi?
Pensionarii in calitatea lor de cei mai vechi actionari ,si in special cei care au activat direct la dezvoltarea economiei tarii, sunt cei mai revoltati de interventiile VOCALILOR din politica si din masa media. .
www.orizontluminos.blogspot.com
Mesajul 614,
Rezolutia data de Curtea Constitutionala privind OUG nr. 250/2008, care blocheaza interventia Guvernului , in postura lui de Consiliul de Administratie economiei tarii, este hilara, ilogica cat si periculoasa. Ce s-ar intampla daca companiilor multinationale sau nationale, s-ar interzice sa ia masuri de management privind reducerea cheltuielilor prin reducerea cheltuielilor si in cazul in speta prin disponibilizarea unor categorii de angajati.
Rezolutia poate declansa o furtuna globala daca ar fi luata in serios .
www.orizontluminos.blogspot.com
Mesajul 615,
Cerem ca actualul PSD sa elimine gresala facuta in perioada 2001 – 2004 cand grupurile de interese au emis legii speciale discriminatorii prin diversificarea categoriilor de pensii,- pensii de stat, pensii de servicii- pe langa pensile din sistemul public, mai ales in conditiile in care respectivele pensii speciale sunt cele care in mare parte de suporta direct de la bugetul public ( de stat ) ,iar cele majoritare , standard stabilite in baza legii nr.19/2000 se suporta din bugetul de asigurari nsociale prin respectarea principiului contributivitatii.
Anulati aceste legii, chiar daca acest fapt afecteaza nefavorabil pensile personale sau ale rudelor apropiate.
PD-L sa elimine legile speciale privind acordarea de indemnizatii a unor grupuri de interese ( membrii ai uniunilor de creatie, interpeti , artisti) precum si privind parlamentarii, toate emise in perioada 2005- 2007.
Interesul general trebuie pus inaintea celui de grup sau de partid. Iata o promisiune electorala care se poate indeplini din multele care raman neindeplinite.
www.orizontluminos.blogspot.com
Mesajul 616,
Lasati taxa de mediu , sau a celei de a doua inmatriculare., deoarece sustine economia nationala de automobile,respective locurile de munca din tara , blocheaza majorarea numarului de RABLE din tara, respectiv efortul de eliminare a lor ulterioara din piata, si mai important afecteaza importul de masini furate din tarile UE

Niciun comentariu: