marți, 15 iunie 2010

15 iunie 2010,
La TVR 1 ascult si vad pe modelator cum dialogheaza cu Bogdan Chiriac si Petre Dandea. Ca cetatean platitor de impozite si taxe si ca unul care 40 de ani am contribuit efectiv la dezvoltarea economica a tarii, condamn si cer ca moderatorul sa fie sanctionat administrativ pentru aducerea in emisiune a unui asa zis analist politic si jurnalist, de care in urma cu cateva luni speram sa nu mai auzim.
Acest om si altii ca dansul isi permit sa faca aprecieri nepoliticoase la adresa celor care cu eforturi intelectuale si-au luat sarcina sa scoata tara din infundatura in care au adus-o 10 ani de guvernare social democrata si 4 ani de guvernare liberala.
Ambii invitati vorbesc de interesul national , respectiv al majoritatii populatiei. Am dreptul sa apreciez ,ca si dansii, ca interesul national si majoritatii populatiei, nu coincid cu interesele celor scosi in strada. Ca totdeauna in strada , ies oamenii manipulabili , neinformati ,cei implicati in mai mica masura in munca productiva, necesara dezvoltarii sociale.
Care este experienta de viata si profesionala a celor doi invitati , ca pe aceasta baza sa vorbeasca de libertatea de expertizare a situatiei globale a economiei.? Astept din partea televiziunii publice precizari publice scrise si verbale.in acest sens si in viitor sa apeleze la invitati care pot vorbii in numele unei reale experiente profesionale si de viata.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: