luni, 7 iunie 2010

ENERGII IROSITE,

In ultimul timp, multa energie a fost irosita de catre oponentii presedintelui Basescu , pentru a intelege dece acesta a fost cel care , pe 06.05 a.c. , a cerut masuri concrete pentru iesirea din situatie si a facut unele propuneri .
Cetateanul Basescu ca oricare altul , are dreptul , chiar obligatia , in baza Tratatului Lisabona, sa aiva initiativa in viata comunitatii ,a poporului in care traieste., sa arate responsabilitate civia .
Spre linistea acestora mentionez ca subsemnatul ,pe data de 26 aprilie a.c. in blogul www.orizontluminos.blogspot.com am transmis un astfel de mesaj catre presedinte, cerand ca in respect fata de functia ce o detine , acesta sa fie primul care in mod oficial sa prezinte populatiei gravitatea situatiei.
Presedintele a avut nevoie de 10 zile , timp in care probabil s-a consultat cu factori responsabili si cunoscatori in domeniu, fara ca nimeni altul din oamenii politici ai zilei sa o faca . VOCALILOR care nu au nimic a spune, le-a sarit tandara ca au fost surprinsi de presedinte si ca au fost lasati fara munitie politica,presedintele luand asupra sa raspunderea momentului si a istoriei.
In aceste conditii cu ce se face vinovat presedintele? Vina o poarta cei care nu au cuplat de urgenta la mesajul acestuia, consumandu-si energia si manipuland populatia spre dezinteres si lipsa de implicare civica.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: