luni, 28 iunie 2010

ATACAREA INCREDERII,
Din ianuarie 2009, s-a declansat atacul asupra increderii institutiilor financiare interne si externe privind statul roman. PSD si PNL nu scapa ocazia sa atace institutiile statului prin proceduri legale sau ilegale, prin lansarea de scenarii , lozinci mincinoase etc.
In interesul majoritatii populatiei si al apararii interesului national, consider necesar constituirea la nivelul administratiei prezidentiale, a unei comisii de specialisti in domeniul economico- financiar, autohtoni din intreg spectrul politic si civic si din exteriorul tarii, comisie care sa stabileasca efectele negative, costurile aduse economiei si bunei stari a populatiei, ca urmare a actiunilor duse de opozitie si de sindicate.
In concluziile studiului sa se stabileasca responsabilitati individuale atat printre oamenii politici cat si liderii sindicali., astfel ca pe aceasta baza sa se ceara vinovatilor sa isi prezinte demisiile si sa se retraga din viata publica pentru o perioada de timp.
Se contureaza esecul organizatiilor sindicale, a liderilor sindicali care s-au pus in slujba politicului sau a unor grupuri restranse de interese, minimalizand interesul majoritatii , respectiv interesul national, situatie care oriunde in lume se finalizeaza prin demisie. Vorba poetului national , "ALTUIA MAI VREDNIC LOCUL TAU IL LASA" Nu pot sa nu fac referire la prea vocalii lideri Nistor si Marica.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: