miercuri, 23 iunie 2010

Stimate d-le presedinte,
Multe multumiri pentru feetback-ul transmis in data de 19.06.a.c. , prin care am inteles ca exista receptarea mesajelor si reciptivitate fata de acestea .
Nu din lipsa de modestie mentionez ca in blogul pe care il dezvolt, am lansat o serie de teme care inca asteapta sa fie preluate.
Astfel, pe data de 29 mai 2009 am transmis mesajul "Schimbarile climatice si lamentarile autoritatilor" Astazi asistam la teleconferinta primului ministru cu prefectii, pe tema masurilor legate de inundatiile din ultimul timp. In mesajul din mai 2009 solicitam ca , tinand seama de schimbarile climatice , sa se ia masuri pe termen scurt, mediu si liung, prin care sa se evite inudatiile din anotimpul ploios si sa evite seceta din anotimpul uscat.
Imi permit sa sugerez ca asa cum ati procedat in cazul educatiei si alte probleme de mare suprafata, sa procedati la constituirea unei comisii de specialisti romani si straini care sa stabileasdca o strategie pentru ca apa de ploaie sa fie benefica economiei, nu sa reprezinte un dezastru.
Foarte recent am aflat ca afganii sunt foarte priceputi in irigatii si gospodarirea apei. O apropiere de acest popor, prin folosirea experientei lor la lucrari de irigatii si gospodarire a apei, ar avea si un avantaj secundar, in sensul ca apropierea ar crea o cunoastere reciproca si o punte catre o cooperare in perspectiva punerii in valoare a bogatiilor subsolului afgan, bogatii minerale de mare volum si valoare.
www. orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: