vineri, 10 octombrie 2008

Mesajul 568,
Prin reducerea numarului de parlamentari si trecerea la parlament unicameral ati prins partidele politice pe picior gresit Din aceasta cauza toti sunt furiosi. Felicitari !!!!!!!
La un parlament cu sustinere publica de numai 15 % , la o clasa politica deficitara calitativ ca urmare a lipsei de resurse umane pregatite corespunzator, reducerea numarului este o solutie.
La un parlament la care majoritari sunt cei care absenteaza peste 90%, care fac prezenta numai fizica ,fara participare sau o participare de slaba calitate, reducerea numarului este o solutie.
La un parlament in care exceleaza grija elaborarii de reglementari in interes propriu, sa isi asigure drepturi banesti exorbitante si cheltuieli bigetare exaggerate, este o necesitate sa se reduca numarul si cheltuielile.
Cereti electoratului sustinere de peste 51% pentru a putea promova reglementari in sensul celor sugerate mai sus
Pentru alegerile din 2008 se poate promova reducerea numarului parlamentarilor lacei alesi direct cu 51 % (sa se excluda plusul prin redistribuire) ,astfel ca numarul sa nu depaseasca un maxim de 300 parlamentari .

Mesajul 569
Imi permit sa fac o sugestie , de a se completa legea electorala prin introducerea de clause in sensul ca durata mandatului sa fie conditionata de indeplinirea
angajamentelor luate, la un an sau doi,sau trei ,fara asigurarea mandatului de 4 ani.

Mesajul 570,
Sa se ia angajamentul ca PD-L va promova reducerea cheltuielilor parlamentului la 50% fata de anul 2008 si ca parlamentarii PD-L isi vor diminua indemnizatiile cu 50% pana la 100%, in raport cu veniturile realizate anterior .

Mesajul 571,
Sa se promita ca evolutia pensiilor sa fie confidentiala; sa se renunte la utilizarea problemei pensionarilor in scopuri populiste.
Sa se accepte ca pensile nu sunt venituri ,din moment ce sunt conditionate de cuantumul contributiilor facute in perioada activa. Impozitarea pensiilor devine ilegala si discriminatorie in conditiile in care veniturile din jocurile la bursa ,recent au fost scutite de impozit, in conditiile in care aceste venituri pot ajunge la valori exorbitante.

Mesajul 572,
Cu toata stima pentru d-l Vasile Blaga, solicit un semnal din care sa inteleg ca PD-L este receptiv si introduce in Programul de guvernare ( in idea detinerii majoritatii parlamentare) a sugestiilor facute mai sus, Mentionez ca in perioada alegerilor locale si ulterior am transmis sugesti la adresa contact@vasileblaga.ro

Mesajul 573,
Presedintele sau premierul Poloniei a sugerat ca in codul penal polonez sa se introduca CASTRAREA CHIMICA. Dece nu nu s-ar introduce si in codul penal romanesc o astfel de pedeapsa.Lista pedepselor pentru infractinui nu trebuie sa fielimitativa, deoarece trebuie sa corespunda atacurilor la care este supusa societatea la un moment dat
In Franta cetateanul care nu respecta legile in mod repetat este lipsit de cetatenia franceza, devine apatrid. Dece aceasta sanctiune nu s-ar introduce la nivelUE pentru cetatenii UE care nu respecta normele si legile europene, indifferent de cetatenia acestora. Nomazilor sa li se ofere posibilitatea de a pribegii pe sute de km fara sa deranjeze comunitati locale; solutia ar fi preluand exemplul SUA cumparand in Africa unteritoriu care sa fie atribuit acestor grupe de populatii din UE care traisec in mod nomad.

Mesajul 574,
Statul da cu o mana si ia cu alta si astfel ajungem ca intr-o societate de consum saraca sa avem inbogatiti in perioade record , ca nicaieri in lume.Sa ma explic.
Pentru a incasa impozite mari pe venit (16%0 si pe dividente (16%) , Statul lasa in consum folosirea SUVEICII adica a trecerii produselor prin mai multi intermediary (aceeasi sub alte denumiri), fiecare trecere ridicand pretul oferit in final pe piatai, respectiv consumatorului .Consumatorul ,cetateanul este cel care suporta. Aceste venituri artificiale
Statul este cel care nu supravegheaza VALOAREA ADAOSULUI COMERCIAL practicat ,respectiv diferenta intre pretul de vanzare si cheltuieli. In acest fel se realizeaza profituri nete exaggerate, respective dividente si in final impozite substantiale pe dividente.Consumatorul ,alegatorul este cel care suporta aceste impozite exaggerate culese de Stat, precum si salariile exagerate incasate de patronii si managerii societatilor prestatoare de servicii , comerciale. sau producatoare , fie ca dividente fie ca salarii
Cine apara pe consummator???PD-L ???

Mesajul 575,
Dece Adrian Nastase candideaza in Mizil si imprejurimi??
Dece Mircea Geoana candideaza la dabuleni si in imprejurimi???
Acolo alegatorii sunt neinformati si mai recent nu au acces la internet. Dece ??
In aceste zile un specialist american in comunicare ,venit la Bucuresti, face cunoscut ca internetul, respectiv BLOGURILE au devenit mijloc de informare si sustinere in campanila electorala. Cum poate sustine Adrian Nastase si altii , promisiunile electorale prin continutul blogurilor personale.
NU se jeneaza Adrian Nastase sa se prezinte in parlament ca sustinut de voturile celei mai neinformate, needucate comunitati de romi, la care saracia este la limita imaginabilului, deoarece sursa de trai sunt indemnizatiile de copii, ATENTIE copii bolnavi de SIDA ca adduce o indemnizatie mai mare. Un focar de SIDA sustinut prin bugetul de Stat. O comunitate la care manipularea prin promisiuni electorale este maxima.Dece nu caandideaza in fata unor alegatori informati, s ail intrebe dece evita sa se prezinte ca inculpate si avocet de prestigiu ,in fata instantei de judecata ?

Pe www.orizontluminos.blogspot.com veti gasi toate mesajele trimise in ultimele 8 luni

Niciun comentariu: