luni, 27 octombrie 2008

Mesajul 589,
Romani alegatori, in timp ce in toate tarile responsabilii politici se preocupa cum sa faca fata crizei economico-financiare, din japonica si China pana in Tarile Nordice, IRESPONSABILII nostrii se cearta pentru voturile voastre.
Propun sa nu le dam voturile atat de mult dorite de ei, mai presus de interesul national.
In loc sa puna umarul la gasirea de solutii pentru a faface fata crizei, sau sa lase guvernul sa se ocupe responsabil de aceasta problema, precum DULAII strazii partidele din opozitie ameninta cu tot felul de actinui devastatoare.
In loc sa astepte alewgerile si dupa acestea sa isi puna in aplicare politicile, vor ca actualul govern sa sufle in focul pe care ei l-au aprins cu proiectul de lege privind marirea cu 50% ca 9% nu este sufficient, a salariilor profesorilor.
PSD si d-na professor, rector si parlamentar Andronescu sa mai astepte 2 luni de zile si dupa alegeri sa faca ce vor , daca evenimentele le vor mai lasa posibilitatea.
Sugerez ca toti parlamentarii care au votat proiectul de lege de crestere a salariilor profesorilor cu 50% sa nu mai primeasca votul romanilor.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: