luni, 27 octombrie 2008

Mesajul 590,
Presedintele Basescu si partidele care alearga dupa voturi deteriorand situatia economico-financiara a tarii, PIERD VOTURILE PENSIONARILOR.
Daca sunt asa de multi bani la buget, ca sa se dea pomeni electorale,inseamna ca s-a mintit cu nerusinare cand s-a tot spus ca actuala guvernare nu a fost una buna. BUNA PENTRU CE SI PENTRU CINE din moment ce a adua la bugetul Statului o gramada de bani pe care LATRATORII de pe margine ,vor sa ii manance. A fost oare o gresala ca s-au dat invatamantului 6 % din buget.
Banii dati autoritatilor locale ,daca nu se cheltuiesc eficient, se intorc la buget
Nu ne mai mir a nimic dupa declaratiile d-nei Boagiu la emisiunea “Sfertul academic si ale d-lui Boc ,care dau dovada de infantilism politic. Este necesar sa mai invete mecanimele democratiei. Separarea puterilor , insemana disputa si controlul reciproc , astfel ca nici una din ele sa nu devina dominanta. Cum este posibil sa se considere ca un atac inadmisibil asupra parlamentului ,cand acest parlament a dat dovada de inocmpetenta cu sprijin de numai 15 % din partea populatiei, care dupa spuse anterioare s-a preocupat numai de interesele de grup’D-le Boc acest parlament pe care il aparati este cel al celor 322 pe care in trecutul apropiat l-ati demonizat. Ce interese de partid sau de grup va conduc in aceste driblinguri politice.
Ati fost sincer atunci cand ati sustinut votul nominal si tinerea alegerilor in acest an? Daca da atunci lasati guvernul sa organizeze sis a tina alegerile si dupa alegeri facet ice stiti mai bine, fara taraboiul care duce la reducerea raitingului de tara , cu toate efectele ce decurg. Faceti politica cu capul nu din rarunchi.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: