sâmbătă, 12 decembrie 2009

Ca si concluzii la procesul electoral,
1.~ Prin numararea voturilor nule, la cererea PSD, vom asista la majorarea voturilor pro Basesu.. rezultat normal deoarece , tinand seama ca in cele peste 20 mii de sectii de votare votarea era supravegheata de un reprezentant al PDL-ului simultan cu 1, 2, 3, 4, 5, reprezentanti ai gruparii majoritatii parlamentare. Fiziologic, nu era posibil ca unul sa poata echilibra coalitia, asa ca daca s-a fraudat, mai mult a fraudat grupul de 2 -5 reprezentanti ai majoritatii parlamentare. Asa ca renumerare ,va scoate in evidenta aceasta realitate. Chestia cu sapatul groapa ,ramane valabila.
2.~ Unii spun ca exista doua Romanii. Gresit. Exista doua multimi ale populatiei impartite : una care sustine si cere reformarea institutiilor Statului incepand cu cea mai reprezentativa, adica cu Parlamentul si care cere solidaritate sociala si alta alcatuita din cei frustati in interese personale sau de partid, unii care au si altiii care nu mai au, ca de excpl: cei care au dosare penale in curs sau perspectiva, cei care nu mai au sansa la privatizari netransparente, sau nu mai au salarii de lux, sau pensii de lux, sau cumul la banii publici, sau au pierdut locurile de munca prin politicile anticriza, , care nu mai beneficiaza de sporuri salariale etc.
3.~ In realitate partea de populatie tot timpul majoritara , reptrezentata prin simbolul B ( 50,35 %) pe de o parte si alte parti de populatie mai mici fiecare in parte si toate la un loc, pe de alta parte, reprezentate prin simbolurile A ( 15%:), B ( 4 %), G ( 35 % ), V ( 3 % ), si altii cu 2,65 % , s-au confruntat 1 contra 6 , Rezultatul a fost ca 1 a batut 6 nu 1, asa cum s-ar parea la prima vedere, adica a batut majoritatea parlamentara pentru a treia oara, aratand ca exista dezacord intre majoritatea clasei politice si majoritatea electoratului.
Concluzia la concluzie este ca daca nu se produce alinierea clasei politice actuale la cererea majoritatii populatiei, singura solutie democratica sunt ALEGERILE PARLAMENTARE ANTICIPATE.
4.~ Imaginati-va situatia urmatoare un dulau care isi face plimbarea liber sau insotit pe o strada oarecare; la un moment dat un catel mai rasarit strica linistea strazii si incepe sa latre la dulau, provocand astfel pe alti catei sa faca acelas lucru. Iese o harmalaie, dulaul isi vede de drum si catei se opresc la limita domeniului lor de autoritate. Asa s-a intamplat timp de 5 ani de zile in fiecare zi a poporului roman. Opozitia parlamentara, constituita in majoritate prin latraturile comune, nu a reusit sa opreasca din drum acea grupare politica sustinuta de populatia care vrea reforme.
www. orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: