miercuri, 2 decembrie 2009

DE CE TRAIAN BASESCU,
DE CE PDL

1.~ Ca sa permita finalizarea anchetelor si proceselor incepute si in acest fel sa continue lupta impotriva coruptiei la nivel inalt
2.~ Sa evite suspendarea reglementarilor promulgate privind salarizariile si pensiile de lux, eliminarea cumulului din bani publici.,etc
3.~ Deja Voiculescu, Melescanu si altii au prezentat proiect de lege pentru revenirea la cumul. Dupa ce ies la pensie din posturi caldute, in loc sa deschida afaceri sau sa treaca in domeniul privat ,ca tot a privatizat tot ce s-a putut,vor sa continue sa suga din banii publici.Dreptul la munca se poate exercita si in domeniul privat.
4.~Sa se imbunatateasca legea uninominalului prin eliminarea posibilitatii ca obtinand voturi mai putine pe locul 2 sau 3 , sa ajungi in parlament,lasand afara pe cei reprezentand un numar mai mare de alegatori.
5.~ Depolitizarea administratiei prin indepartarea din functii a celor numiti pe considerente politice sau de cumetrie, in ani de guvernare PSD-ista , sau PNL-ista( recent cazul lui Bogdan Olteanu la BNR si Ionut Costea la Eximbank -cumnatul lui Geoana)
6.~ Transparenta in numirile de lux ( Ionut Costea la Eximbank) pe salariu de 20,8 mii Euro/luna plus sporuri, in conditii contractuale speciale ( pe considerentul ca provine din domeniul privat ), care asiigura plata salariului pe intreaga perioada contractuala ,in situatia in care se intrerupe contractul Asa sa arate managementul privat in societatile ,companiile si regiile statului, prevazut de Geoana in Programul PSD ?
7.~ Sa evitam dictatura majoritatii parlamentare capabila sa suspende presedintele de cate ori doreste., nu insa inainte de consultarea Curtii Constitutionale. ( ceeace nu s-a respectat in 2007).
8.~ In prezent parlamentul are o cota atat de redusa de sustinere, din cauza modului in care a gestionat vointa alegatorilor,incat numai reformarea propusa de presedintele Basescu , il mai poate salva, asigurand astfel continuarea procesului democratic in Romania.
9.~ Numai votand pe Traian Baescu, electoratul care a votat la referendum pentru reformarea parlamentului, asigura si realizarea acestei reformari. ROMANI SUSTINETI REFORMAREA INSTITUTIONALA, INCEPAND CU PARLAMENTUL. Cum pestele de la cap se impute si tot de la cap se curate” tot asa reforma trebuie sa inceapa cu REFORMAREA PARLAMENTULUI. 10.~ADMINISTRAREA STATULUI COSTA PREA MULT ECONOMIA ROMANEASCA
STATUL ARE NEVOIE DE RESURSE FINANCIARE PENTRU A
INDEPLINI OBLIGATIILE CE II REVIN PRIN CONSTITUTIE PRIVIND
DREPTUL LA INVATATURA (art. 32) SI LA SANATATEA ( art. 33,34)
11.~ A adus trupe americane in Romania pentru siguranta Statului.
12.~Este garantul integrarii si mentinerii Romaniei in cadrul UE
13.~ Deoarece exista un raport de cauzalitate intre bunastarea votantilor si sustinerea lui Basescu, fapt demonstrat de sustinerea transilvanenilor
14.~ Pentru cine se regaseste prin educatie si pregatirea profesionala in grupa
sustinatarilor lui Basescu.

Cine nu se regaseste in cele de mai sus, ramane sa se spele pe cap.

Niciun comentariu: