miercuri, 16 decembrie 2009

Domnilor parlamentari,
In noul mandat al presedintelui Basescu este obligatoriu sa traim in o alta realitate politica, economica si sociala.
Aceasta schimbare a fost semnalata de electoratul roman atat cu ocazia celor doua referenduri , din 2007 si 2009, precum si din sustinerea presedintelui in opozitie cu permanenta opozitie a asa zisei majoritati parlamentare. Clasa politica este obligata sa intre in rezonanta cu asteptarile electoratului , daca nu doreste sa intra in conflict deschis cu acesta , conflict care se poate rezolva prin alegerile parlamentare anticipate.
Clar este ca actuala conducere PNL alcatuita din persoane foarte vocale, agresive ,necooperante, neconstructive, lipsite de experienta profesionala si politica, NU ESTE capabila sa faca o expertizarea corecta a realitatii .
Fixatia alaturi de PSD este o repetare a anilor 1940-1950, a gruparii Tatarascu ,cu consecintele cunoscute
Personal d-l Antonescu este expresia celor spuse mai sus,la care trebuie adaogata imaginea omului greu abordabil, imagine data de pozitia corpului in mers, asa cum este aceasta vazuta , a omului care prin o retorica rostogolita cu usurinta nu are multe a spune unui auditoriu , asa cum este electoratul PNL.
IN concluzia celor spuse mai sus, prevad fracturarea partidului si constituirea unei fractiuni PNL- gruparea BRATIANU., care sa revina la principiile liberale si la aliantele doctrinare.
Ura personala, viscerala , lipsita de o motivare de substanta, alianta initial netransparenta si ulterior transparenta ,in timp ce Alianta DA nu a fost inca anulata, este un ADULTER , o miscare total lipsita de BUN SIMT

Niciun comentariu: