vineri, 18 decembrie 2009

Domnilor parlamentari,
Electoratul PNL asteapta sa cunoasca modul in care PNL gandeste sa se implice in efortul total de iesire din criza, cu cele mai reduse costuri si cat mai grabnic pentru a nu fi scosi din competitia europeana.
Asteptam sa cunoastem proiectul liberal privind resursele umane si gandirea - intiative si sustineri legislative- care sa ajute din opozitie guvernul care s-a angajat sa scoata din criza Romania
.Nu va eschivati, asa cum a facut-o d-l Crin Antonescu in momentul in care primul ministru Calin Tariceanu i-a solicitat participarea in 2007 la efortul guvernului liberal .
Nu va conduceti dupa sloganul ca " NUMAI CINE NU MUNCESTE NU GRESESTE".
Daca nu o doriti sa o faceti ca partid, faceti-o ca simpli cetateni , in spiritul Acordului Lisabona, care mentionand cei patru piloni ai dezvoltarii, primul pe care il precizeaza este initiativa cetatenilor.
.Romania are nevoie de implicarea specialistilor cu experienta in domeniu ,care sa faca expertizarea corecta a situatiilor, iar parlamentarii sa fie operativi prin initierea si finalizarea reglementarilor legislative.
A trecut perioada absenteistilor si a celor care prin prezenta fac numai " ore scaun ". Avem nevoie de "ore cap" din partea parlamentarilor.
www. orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: