vineri, 11 decembrie 2009

Stimate d-le Mircea Geoana,
In interesul national, al PSD-ului, al fiecaruia dintre noi, va transmit aceste ganduri, urmare interviului dat azi 10 dec. a.c. la Radio Actualitati.
Pregatirea d-voastra de baza , cea de inginer si in completare cea de diplomat , ar trebui sa va impiedice de a rostogolii vorbe, vorbe , vorbe, in conditiile in care nu aveti posibilitatea de a le si, de a raspunde problemelor existente ; Reluarea unor sloganuri mereu si mereu nu va ajuta si nu ne ajuta. Ma refer la prezentarea presedintelui Basescu ca fiind un dictator , un scandalagiu si detinator al altor calitati negative pe care realitatea nu le demonstreaza .
Ati evitat raspunsul la cum interpretati apelul presedintelui Basescu la reconciliere si la retinere. Aceasta exchija nu va face bine.
Ati fost intrebat despre cum se va rezolva criza guvernamentala si ati uitat ce ati promis in campanie, ca in 30 de sec. dupa 06 dec. 2009 veti rezolva aceasta situatie prin respingerea propunerii presedintelui cu prim ministru Negoita. Nu va face bine.
Ati aruncat o sintagma periculoasa pentru linistea statului , spunand ca PSD si electoratul lui este sub presiunea presedintelui si a PDL -ului , fara sa aduceti probe. Ati afirmati ca aceasta poate genera reactie; d-le Geoana va trece prin minte sa creati dezordini sociale in aceasta perioada ?
Ati reiterat de foarte multe ori ca ati fost fraudat in desfasurarea alegerilor, fara sa tineti seama ca in seara de duminica 06.dec. a.c. ati 'Topait" ca un pustan de bucurie , acceptand astfel procesul electoral.
Ati reiterat ideea de fraudare a alegerilor fara sa explicati cum este posibila aceasta actiune in conditiile in care in sectiile de votare reprezentantii "majoritatii parlamentare" ,fata de candidat au fost 4 fata de 1 ;La nevoile fiziologice ale singurului reprezentant PDL , ,puteti sustine ca in aceste conditii PSD nu a stiut si nu a agreat ideea fraudarii ?
In final va sugerez o intalnire TV in doi cu presedintele Basescu si in baza unei analize gramaticale asupra textului art. 103 pct. ( 1 ) si (3 ) din Constitutie, sa se stabileasca odata pentru totdeauna cine are dreptul sa numeasca premierul si cine este subiect in propozitie, “programul si lista guvernului “sau “majoritatea parlamentara.”.
Prea multi alegatori sunt alfabeti ca sa fie posibila obtinerea unei sustineri majoritare si manipularea prin persuasiune , repetand la infinit aceasta disputa.
Cu speranta unei intelegeri,
Mihail Florea Dumitrescu,

Niciun comentariu: