miercuri, 2 decembrie 2009

Dragii mei,

Solicit sa ajutati un cetatean ca mine sa se lamureasca pe cine sa voteze in turul 2.
Experienta voastra politica, profesionala si civica ,inainte de dec. 1989 si pana astazi, poate sa va ajute si sa ma ajute .
Astept ca lasand la o parte ,daca se poate, blocajele mintale sau sentimentale fata de un partid sau altul,fata de un candidat sau altul, sa ne duca la o alegere indubitabila.
Pentru plecare tin sa precizez faptul ca , dupa 25 de ani de activitate in profesie, ca proiectant lucrari 1 (IPROMET),expert principal (CSCAS) si inspector general cl.37 gr.5 (IGSIC), ,fara sa fi fost membru al organizatiilori studentesti, sau membru UTM, UTC, din contra declarat dusman al poporului in 1948,in 1976, am devenit membru PCR ,in momentul in care Comitetul de partid din platforma santierului complexului petrochimic Navodari a considerat ca devine periculoasa situatia momentului. La data respectiva eram delegatul IGSIC pe langa C-tin Dascalescu in cadrul comandamentelor de supraveghere a lucrarilor., situatie in care intram in opozitie cu oameni politici inalti , ca de expl. Ion Dinca ministrul Constructiilor Industriale .
Cu acest trecut , dupa dec. 1989 nu am votat o singura data partide de stanga,

Niciun comentariu: