joi, 17 decembrie 2009

Domnilor parlamentari,
Asteptam sa dati dovada ca puteti sa va conduceti corespunzator propriilor constiinte si interese, racordate la cerintele electoratului care v-a trimis in parlament.
Au trecut vremurile in care cei care actionau corespunzator propriilor constiinte si interese, parasind tara si regimul comunist, cu riscul vietii, , erau categorisiti ca tradatori, vanduti agenturilor straine etc, .
Din nenorocire , si astazi sunt lideri politici care fac astfel de aprecieri, condamnabile in conditiile in care incercam sa cultivam libertatea de opinii si de expresie.
Acesti lideri, dotati cu ura viscerala asupra unor proiecte sau persoane, cu o puternica logoree , actioneaza dupa aceleasi pozitii ca si " conducatorii iubiti" prin forta si frica, in timp ce clameaza ca atitudini dictatoriale gasim la presedintele tarii, persoana care tolereaza ceeace un om de rand nu ar tolera., si nici un sef de stat intr-o tara civilizata.
Acestor lideri, cat mai sunt inca lideri sa le solicitam sa isi indeplineasca promisiunile de a demisiona in conditiile in care pierd alegerile prezidentiale , potrivit BUNULUI SIMT clamat ca motto electoral, si de a lamuri o serie de aspecte deasemenea clamate ca negative , ca de explemplu.
~ care este experienta de viata si profesionala ( ref. d-l Antonescu, Orban si Stroe)
~ care este atitudinea fata de munca, in conditiile in care se prefera sa se prelungesti cu 2 ani perioada de studentie, sa refuzi incadrarea in guvernul partidului din care faci parte si sa fi campion al absenteismului parlamentar in conditiile in care aceasta era munca de baza ( ref. d-l Antonescu)
~ care este experienta in domeniul serviciilor publice ,care sa indreptateasca pretentia la un post de prim ministru( ref. d-l Antonescu)
Repententia din timpul facultati explicata deja in doua moduri, face loc si pentru alte lamuriri ; ridic problema daca nu cumva d-l Antonescu avea o misiune de indeplinit in cadrul facultatii de istorie, misiune care trebuia finalizata in perioada respectiva.. Dreptul la replica si obligatia de om politic, ii permite d-lui Antonescu sa dea un raspuns la problema.
Exista perspectiva ca PNL sa devina un PALC de luptatori mercenari in solda PSD-ului.Responsabilitatea apartine in intregime atitudinii pe care o are actuala conducere si apropiatii acesteia in partid si in afara partidului Ce isi face omul cu mana prorprie se numeste lucru manual si nici dracul nu desface.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: