vineri, 11 decembrie 2009

Domnule Mircea Geoana,
Cu mare parere de rau constat ca ati trecut la presiuni de strada asupra institutiilor statului. Oare nu considerati suficiente solicitarile transmise la instantele de judecata privind amanarea validarii rezultatului alegerilor si altele asemanatoare. cu toate efectele economice si sociale negative?
Intreb pentru a doaoara cui v-ati adresat cand ati cerut contracandidatului , ca in respect fata de normele democratiei ,sa se recunoasca invins si sa faca pasul inapoi ? D-voastra va sunt straine normele democratice ,respectiv va conduceti dupa alte norme, cele ale fortei , specifice dictaturii ? Va sunt cunoscute si conducatoare aceste norme?
Ati ramas dator celor doi contracandidati la termenul din 22 nov.a.c si fata de noi , sustinatori sau nu, sa spuneti ce v -a manat sa mergeti la Moscova si la cel mai mare mogul ( cum s-a declarat Vantu) de cate 3 ori ,fara sa existe transparenta acestor fapte .
In mod sigur aveti cunostinta ca in Bulgaria , un politician cu experienta in USA, ca si d-voastra, a redus cheltuielile bugetare cu 41 % ,mergand pana acolo sa nu plateasca salariile pe doua luni reprezentantilor la NATO si la parlamentul european ( europarlamentari). Sustineti sau promovati astfel de masuri anticriza in Romania ?
Ne-am saturat de opozitia negativa, distructiva , exprimata prin suite de motiuni de cenzura si de iesiri la rampa duse pana la un scandal permanent , de catre PSD si PNL, de pasii inapoi facuti la fiecare alternanta a puterii. Dorim o stabilitate prin continuitate, a partidului hotarat sa faca reformarea institutiilor statului. Probabil ca pentru realizarea reformelor este nevoie de 8 -12 ani de stabilitate politica in care opozitia sa participe constructiv si nu cu perspectiva de a demola , prin modificarea si completarea reglemetarilor promulgate , asa cum s-a intamplat in anii anteriori. Nu mai vrem practica un " un pas inainte si doi inapoi "
Daca reconsiderati comportamentul si realizati reformarea spre modernizare a PSD-ului , sunteti destul de tanar sa ramaneti un potential candidat la presedentie. in anul 2014.
Al d-voastra ,
Mihail Florea Dumitrescu,

Niciun comentariu: