joi, 3 decembrie 2009

Dragii mei,
Problema s-a rezolvat. Stiu cu cine sa votez duminica 06 dec.a.c.
"PROSTANACUL' a rezolvat problema, recunoscand ca avand calitatea de al 2-lea om in Stat a facut 2 - 3 vizite la Moscova in perioada aprilie - nove,mbrie a.c. fara sa informeze institutiile Statuui si sa cunoastem in ce scop a facut aceste vizite, precum si ca tot trei vizite a facut ,ultima in ajunul confruntarii electorale, in miej de noapte la casa mogulului Vantu, fara sa poata spune scopul unori astfel de vizite intempestive si inopinate in calitate de candidat la cea mai inalta functie in Stat.
De fapt , nu trebuia sa surprinda, deoarece in 1996, fiind ambasador la Washington trimis acolo de Iliescu, transmite cu mare graba scrisoarea de felicitare catre Emil Constantinescu, invingator in alegerile prezidentiale, ocazie cu care il felicita si isi arata arata bucuria fata de infrangerea lui Iliescu..
Limitele "Bunului simt"sunt depasite prin aceste triplu-salturi, iar imaginea personala , a politicienilor romani si chiar a Romaniei ,in interior si in strainatate , sunt la fel de afectate ca si in cazul mineriadelor.
Cu un astfel de om lipsit total de caracter, nu pot face grup nici in spatele si nici in dreapta sau stanga lui, prefer altceva. Dau credit filozofiei populare care spune " Spune cu cine te asociezi ca sa spun cine esti"
Prefer un presedinte IMPLICAT .deoarece un presedinte MILITANT ma face sa gandesc la inregimentare, la aducere la supunere neconditionata.
Sa fim sanatosi si norocosi sa continuam ce am inceput in ultimii 5 ani.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: