vineri, 22 iunie 2012

de ce nu castiga USL

Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:cabinetprimar@yahoo.com ioanas@bns.ro hossu@cartel-alfa.ro 14 More...Message flagged Thursday, April 12, 2012 11:18 PM


DE CE NU TREBUIE SA CASTIGE USL ,

Au trecut 2000 de ani de cand romanii cuceritori au trecut la realizarea unor drumuri care sunt folosibile si astazi, a unor terme ( bai publice), lucrari de canalizare si alimentare cu apa a comunitatilor din teritoriul Daciei .

Cum explicam copiilor si nepotilor nostri ca totusi astazi exista multe comunitati fara canalizare, alimentare cu apa, drumuri practicabile in orice anotimp etc.

Doua sunt explicatiile , ambele devenite mituri populare :

1.~ MIORITA , epopea populara care ne vorbeste de cei doi ciobani care se unesc , hotarasc si reusesc sa omoare pe cel de al treilea pentru motivul ca " are oi mai multe si mai cornute" Astazi asistam la razboiul Ponta + Antonescu impotriva celui de al treilea;

2.~ MESTERUL MANOLE epopea in care efortul facut de unii la lumina zilei, este demolat de altii la protectia intunericului ( ce se zidea ziua era daramat noaptea) si astfel s-a stagnat pana in momentul jertfei supreme.

Este momentul si cazul sa rupem firul acestor blesteme, sa asiguram continuitatea, stabilitatea , solidaritatea , premize ale unei evolutii constructive.

Pe de o parte avem Puterea actuala evident sprijinita in eforturile ce le face de catre presedintele tarii care invita la solidarizare prin unirea eforturilor celor desemnati sa reprezinte societatea romaneasca, in exterior si in interior, in interesul cetatenilor si pentru aducerea la indeplinire a asteptarilor poporului SUVERAN.

Cum au raspuns cei doi : Au rupt in vazul tuturor, cu multa agresivitate, semnalul transmis de presedintele Basescu., declarand razboiul continu.

Care razboi , cel metamorfizat in Miorita ?

Va continua

Florin Dumitrescu

Niciun comentariu: