duminică, 17 iunie 2012

ciuma sau muma

TO: 17 More17 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:cornelia.lepadatu@yahoo.com ioanas@bns.ro hossu@cartel-alfa.ro 14 More...Message flagged Friday, April 6, 2012 10:08 PM

PENTRU OPOZITIE MUMA, PENTRU PUIERE CIUMA ,

Au trecut mai mult de trei luni de zile in care OPOZITIA s-a achitat de raspunderile date de electorat, prin absenteism, greva parlamentara, protest prin neprezentare la serviciu.

In tot acest timp OPOZITIA a aruncat injective de tot felul, mai mult sau mai putin folosite in cartierele marginase, la adresa PUTERII si a PRESEDINTELUI Romaniei , timp in care in contrapartida Puterea si Presedintele au facut eforturi intelectuale, politice si chiar fizice epuizante prin programe de lucru prelungite.

Dece pozitia parlamentarilor Puterii de a nu participa la votare, de a ramane in banci ca spectatori ai unui act pe care nu il sustin, este atat de vehement condamnata de Opozitie.

Functioneaza principiul " CEEACE MIE IMI ESTE PERMIS, NU ESTE SI TIE PERMIS " sau mai popular " CE ESTE PERMIS DULAILOR, NU ESTE PERMIS CATEILOR

Sa fim seriosi, ne-am saturat de hartuiala politicienilor, de cea a analistilor politici sau a formatorilor de opinii, care mare parte din zi nu fac decat vocalize. intr-o balmajeala de cea mai proasta calitate.

Prea sunt multi cei care NU STIU CA NU STIU, atunci cand vorbesc.

Noi , voi alegatorii ar trebui sa facem greva noastra, sa nu mai deschidem canalele TV si posturile de radio, sa le coboram audienta la pamant , sa ii lasam fara publicitate , respectiv fara bani

Numai astfel vor intelege sa ne livreze produse de buna calitate, respectiv stiri si comentarii care sa reflecte realitatea , in locul resentimentelor proprii.

Dece nu s-a vorbit despre articolul aparut in cotidianul de mare tiraj si specialitate in problemele economice si anume Frankfurter Allgemeine , articol

prezentat primului ministru Ungureanu de catre d-l Hurezeanu in interviul luat acestuia.

Nu ar fi primul exemplu din care sa constatam ca ziaristii, analistii, formatorii de opinii si oamenii politici nu citesc presa scrisa , nu audiaza posturile de radio sau nu vizioneaza canalele TV, sau daca o fac nu retin ceeace le contrazice opiniile.

Florin Dumitrescu ,

. .

Niciun comentariu: