duminică, 17 iunie 2012

primarul capitalei

TO: 6 More6 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:drp@gov.ro office@ipp.ro procetatean@presidency.ro 3 More...Message flagged Friday, March 23, 2012 9:35 PM

PRIMARUL CAPITALEI,

PRIMARUL CAPITALEI trebuie sa fie o persoana reprezentativa si penetranta, cu acces facil in cercurile diplomatice externe .

NOTORIETATEA INTERNA castigata in baza standardelor nationale , poate fi suficienta in cazul micilor orase, a oraselor medii si chiar mai mari, dar insuficienta relatiilor pe care AUTORITATEA LOCALA A UNEI CAPITALE le are cu alte capitale sau mari metropole.

In aceste conditii consider ca Silviu Prigoana nu are dece s fie suparat ca oferta dansului de a fi candidat la Primaria capitalei, OFERTA fiind nepotrivita .La fel de nepotrivite sunt si candidaturile lui Irinel Columbeanu si Dan Diaconescu toti cei trei beneficiind de notorietatea obtinuta prin serialele TV in care protagoniste au fost in cazul primilor doi chiar sotiile acestora , respectiv Adriana Bahmuteanu si Monica Columbeanu, iar in cazul celui de al treilea mult prea cunoscuta Elodia. Cei trei eroi sunt creati de cele trei femei

Doi factori sunt determinanti si trebuie sa se intervina spre a fi modificati:

~ intai perceptia gresita a electoratului referitor la NOTORIETATE;

~ totala necunoastere de catre electorat a unui asa zis portret robot al PRIMARULUI CAPITALEI.

Remedierea situatiei poate incepe prin urgenta listare a pe situl PMB a biografiilor si realizarilor primarilor capitalei in ultimii 150 de ani , respectiv.incepand cu anul 1862. Cum ar sta oricare dintre cei trei in panoplia fostilor primari ?

In acest mod vor lua cunostinta despre notorietatea personajelor si capacitatea lor de reprezentare si administrare .a unui mare oras.

Lipsa de cunoastere a faptului " ca nu sti ca nu sti " este lucrul cel mai pagubos , atat pentru persoana in cauza, cat si pentru cei care sunt in relatie cu aceasta.

Florin Dumitrescu

Niciun comentariu: