duminică, 24 iunie 2012

marga

TO: 2 More2 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:alex.tocilescu@romanialibera.ro dan.turturica@romanialibera.ro Message flagged Tuesday, May 22, 2012 2:31 PM

In RL din data de 22.05.a.c. la pag. 2 s-a publicat articolul "REACTII CRITICE ALE COMUNITATII ROMANE DIN SUA LA DECLARATIILE MINISTRULUI DE EXTERNE ANDREI MARGA.

Explicatiile date de ministru referitoare la admiratia declarata fata de Vladimir Putin au fost considerate ca neconvingatoare, si nu puteau sa fie, deoarece ministrul profesor de marxism - leninism a vorbit " DIN CARTE "

NUMAI PENTRU ATAT SI TREBUIE CERUTA DEMISIA .

Ce nu a spus profesorul inainte de 1989 si mai condamnabil ca nu a spus-o dupa 1989 cand in mod real se putea exprima liber , este faptul ca o face cunoscand parerea filozofului si ideologului MARX despre natura, caracterul si destinul natiunii romane.

Astfel in lucrarea FERESTE-MA ,DOAMNE , DE PRIETENI " autor LARRY L. WATTS, IN CARE SE PREZINTA razboiul clandestin al blocului sovietic cu Romania, la pag. 88 se mentioneaza ,conform lui Karl Marx si Friedrich Engels, ........romanii sunt prezentati ca un popor " degenerat " , "neviabil" " un popor fara istorie", fara vreo capacitate de supravietuire",si fara vreo speranta de a obtine " vreun mod de independenta" destinat numai asimilarii.

Pentru Marx si Engels , romanii se dovedisera un " popor contrarevolutionar"

" si vor ramane astfel pana la exterminarea completa sau pana la pierderea caracterului national" din cauza ca " intreaga lor existenta a fost prin ea insasi un protest la adresa unei revolutii istorice marete" A mai spus ca " Revolutia le va "anihila pana si numele" stergandu-i de pe fata pamantului", si aceasta ar insemna un pas inainte"

Marx si Engels afirma ca romanii sunt o natiune nonistorica si inerent contrarevolutionara.

ATENTIE: Acordarea etniei tiganilor denumirea de ROM , ca urmare a initiativei lui Petre Roman, si contra atentionarii facute de Theodor Melescanu , cum ca se vor produce confuzii inerente cu majoritatea romana, lucru dovedit de realitatea ultimilor ani, poate fi consuderata ca un pas spre ceeace Marx spunea ca " REVOLUTIA LE VA ANIHILA PANA SI NUMELE "

IATA o tema , pe care intelectualitatea romaneasca, SRI si DIE va trebui sa o rezolve pentru a nu se produce ceeace MARX si ENGELS , Petre Roman si altii ( Andrei Marga , etc.) o pritocesc in ascuns contra viitorului NATIUNII ROMANE.

Astept un punct de vedere si o campanie de supravietuire.

Florin Dumitrescu

Niciun comentariu: