duminică, 17 iunie 2012

sa facem ca altii

TO: 2 More2 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:drp@gov.ro procetatean@presidency.ro Message flagged Monday, February 13, 2012 2:16 PM

SA FACEM CA ALTII ,

Din textul transmis recent, se poate retine ca japonezii se lupta cu manifestarile iernii, isi fac perdele forestiere de protectie, isi realizeaza gropi ( puturi adanci) in gospodarie in care baga zapada cazuta in gospodarie si pe acoperisul cladirilor, practic se lupta cu iarna, asa cum ii sta bine omului.

Romanul a uitat de perdele forestiere, le-a taiat (furat ) pentru lemne de foc sau de constructie , iar sa se lupte cu iarna nici nu isi pune problema. A ramas la practica mamiferele inferioare , la prima ninsoare se inchide in casa si asteapta sa se termine , fara sa isi puna problema ca ar avea obligatia si posibilitatea sa se lupte cu manifestarile naturii. Ca si mamiferele inferioare asteapta sa se indrepte vremea.

Aceasta mentalitate trebuie de urgent schimbata. la nivelul mileniului trei.

Luand exemplu de la americani , dupa ce au loc evenimente, indiferent de natura lor, se retin datele de identificare, se analizeaza stabilindu-se cauzele, conditiile care au favorizat producerea lor si in final elaboreaza reglementari si iau masuri materiale ca in viitor sa nu se mai produca.

Devine obligatoriu , ca in cadrul inspectoratele situatiilor de urgenta , cu activitate permanenta, sa se stabileasca factorii locali care au favorizat evenimentele si impreuna la nivel central sa se elaboreze reglementari si sa se faca lucrarile necesare pentru a limita in viitor evenimentele.

Astept sa vad utilizarea schiorilor militari, salvamontisti si amatori in cadrul operatiilor de interventie. Nu lasati ca USL sa vina cu astfel de propuneri

DE CE NU S-AR APELA LA ATELAJELE TRASE DE CAINI, EXISTENTE LA PERSOANE PRIVATE DIN JUDETELE HARGHITA SI COVAZNA. ?

Niciun comentariu: