duminică, 24 iunie 2012

jocul de glezna la USL

TO: 1 More1 recipientCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:procetatean@presidency.ro Message flagged Wednesday, June 13, 2012 12:25 PM

JOCUL DE GLEZNE LA USL

Parsivenia USL , transmisa de parsivenia liderilor sai , parsivenie insemnand coabitarea MINCIUNII cu INTELIGENTA nativa sau educata. foloseste fata de alegatori practica "MINTE-MA DAR SPUNE-MI CA MA IUBESTI"

Parlamentarul USL si ministrul cu legatura cu parlamentul , ne spune ca decizia de ieri a parlamentului este decizia poporului , exprimata prin reprezentantii sai in parlament, DELEGATI sa reprezinte interesele poporului.. Cineva trebuie sa aminyteasca acestor reprezentanti cu DELEGATIE ca in aceasta situatie sunt in afara mandatului dat de catnre poporul SUVERAN.

Cu aceasta SUVERANITATE a poporului se cam joaca dupa bunul plac.

Totodata reprezentantii sa rememoreze ce poate nu austiut niciodata dictonul latin care in romaneste spune" CUVINTELE SE DUC SCRISUL RAMANE "

1.~ In Constitutia Romaniei la art. 1 alin.(5) se precizeaza ca " In Romania , respectarea Constitutiei , a suprematiei sale si a legilor sale este obligatorie ". Noi alegatorii cand am delegat parlamentarii sa ne reprezinte i-am delegat sa o faca cu respectarea Constitutiei, nu dupa cum le dicteaza interesele de grup sau de partid. RESPECTATI CONSTITUTIA !!!

2.~ In Constitutia Romaniei la art. 80 alin. (1) se precizeaza "Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale , al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii ". NImic in plus si suficient pentru a intelege ca statul in totalitatea lui institutional si existentiala in relatiiile cu alte state, are ca unic reprezentant pe presedintele Romaniei..NU va atingeti de ceeace poporul suveran a stabilit prin Constitutie, nu puneti mai presus obiectivele de moment ale unor grupu,ri de interese sau partide.. RESPECTATI CONSTITUTIA , RESPECTATI VOINTA POPORULUI.!!!!!

3.~ In Constitutia Romaniei la art. 76 alin. (3) se precizeaza " La cererea Guvernului sau din proprie initiativa , Parlamentul poate adopta proiecte de legi sau propuneri legislative cu procedura de urgenta ,stabilita potrivit regulamentului fiecarei Camere" NiMIC MAI MULT SI TOTUL CU RESPECTAREA CONSTITU,TIEI.. Poporul suveran poate cere REVOCAREA parlamentului in cazul in care incalca Constitutia, respectiv atributiile cu care a fost DELEGAT.

4.~ Prin referendumul din 2007 poporul suveran , cu o prezenta de 51 % si o majoritate de 88% ,respectiv o reprezentativitate de 44,88 % s-a exprimat pentru reducerea la 300 a numarului de parlamentari si la parlament unicameral, cerere exprimata mai mult decat verbal insa ignorata de cei care azi vorbesc de suveranitatea si reprezentarea poporului, cu promisiuni parsive evidente , insa ca multe minciuni sunt bineprimite ,considerand ca o majoritate de cca. 50% exprimata de cca. 60 % din electorat, adica o reprezentativitate de numai 30% mult inferioara celei de cca. 45 % neonorata pana in prezent. USL NU ARE DREPTUL SA VORBEASCA DESPRE SUVERANITATEA POPORULUI!!!!!

www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: