vineri, 15 iunie 2012

mama lui stefan cel mare

TO: 16 More16 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:procetatean@presidency.ro roberta.anastase@cdep.ro cabinetprimar@yahoo.com 13 More...Message flagged Thursday, February 2, 2012 2:26 PM

CE A CERUT, MAMA LUI STEFAN CEL MARE,



Cand Stefan cel Mare a revenit la cetatea de scaun, parasind lupta cu turcii, mama lui a spus " DUTE LA OSTIRE PENTRU TARA MORI SI ITI VA FI MORMANTUL INCUNUNAT CU FLORI "

Aceasta trebuie sa fie cererea celor care am ales si trimis in PaRLAMENT reprezentanti sa apere interesele votantilor PNL si PSD.

Ca votant in colegiul 1 din Bucuresti , cer ca prin maxima promptitudine , d-l deputat Radu Stroie , ales dupa plecarea d-lui Bogdan Olteanu, sa se prezinte la lucru in PARLAMENT, , ca prin interventii repetate si sustinute cu argumente convingatoare sa participe astfel ca reglementarile legislative promovate de PARLAMENT sa fie cat se poate de bune.

Luand ca expl. Legea nr 19/2000 privind pensiile din sectorul public, care a fost modificata si completata de peste 30 de ori prin interventii ulterioare promulgarii, sa se accepte ca in viitor prin modificari si completari sa se imbunatateasca acele reglementari care astazi se considera , prin indulgenta opozitiei ,ca fiind bune.

Inapoi la lupta domnilor parlamentari, nu deveniti DEZERTORI FUGITI DIN TRANSEE , cautand adapost si liniste acasa, in colegiile d-voastra., unde nu veti avea ce sa ne spuneti.

NU mai acceptam lozinci de tipul JOS.............. deoarece s-a demostrat ca astfel nu se obtin realizari legislative.

Ocupati cu a da JOS PUTEREA, ATI FACUT CA SINGURA SOLUTIE DE PROMOVARE A LEGILOR DE REFORMARE A SOCIETATII , SA FIE METODA ASUMARII RASPUNDERII.

Acum A VENIT TIMPUL SA VA ASUMATI RASPUNDEREA fata de noi alegatorii, ducand lupta parlamentara in cadrul Parlamentului.

Va recomand sa recititi PRINCIPIILE FUNDAMENTALE ALE DEMOCRATIEI.

Pentru aducere aminte si intelegere, sa se foloseasca clipiuri publicitare , video si audio la posturile de eleviziune si radio., care sa se transmita zilnic. , chemand parlamentarii la lucru..

Mihail Florea Dumitrescu

Niciun comentariu: