luni, 11 iunie 2012

coruptia vs Schenghen

TO: 7 More7 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:procetatean@presidency.ro roberta.anastase@cdep.ro sever.voinescu@cdep.ro 4 More...Message flagged Tuesday, September 20, 2011 9:40 PM

CORUPTIA V/ S SCHENGEN ,



Intrarea Romaniei in spatiul Schengen , aduce o serie de avantaje dintre care nu voi mentiona decat pe acela ca vor veni mai multi investitotri straini, ceeace este foarte important pentru economia tarii si bunastarea populatiei.

Faptul ca in prezent cu toate eforturile facute pentru dminuarea coruptiei ,din bani publici, din bani europeni si chiar din bani privati , rezultatele sunt neinsemnate si nemultumitoare pentru tarile europene si in special pentru Olanda, inseamna ca " NE CAM INVARTIM IN JURUL COZII "

Anterior am mai mentionat ca populatia , alaturi de tarile europene, considera ca principal vinovat, JUSTITIA , modul in care se rezolva cauzele incepand cu infractiunile rutiere, cu luarile de mita, cu abuzurile in serviciu, traficul de influenta etc.

Comparatia cu modul in care se rezolva cauze similare de catre justitia romana fata de alte justitii europene, de modul cum se rezolva la Bucuresti , comparativ cu Galati, Craiova , Iasi etc. , modul neuinitar in care se rezolv

La cauze similare de catre aceeasi justitie , produce nesiguranta pentru romani si in special pentru interesele straine., persoane fizice sau juridice .

CSM ,CC, ICCJ si instantele pe total sunt vinovate de situatie, de mentinerea Romaniei, respectiv a romanilor intr-un con de umbra .

Ca nu se schimba nimic, sunt vinovate celelalte doua puteri ale statului, PUTEREA EXECUTIVA si PUTEREA LEGISDLATIVA care in mecanismul democratic al controlului reciproc al PUTERILOR nu gasesc interesul politic sau forta de a sanctiona PUTEREA JUDECATOREASCA , respectiv chemarea acesteia la Tribunalul International de la Haga.

Putem considera ca Romania este un Stat de drept ? NU !

Fortati demisia in bloc a CSM –ului , pentru lipsa de eficienta si afectarea sigurantei nationale

Este Romania Stat de drept ? NU !

Niciun comentariu: