luni, 11 iunie 2012

crucea rosie


TO: 18 More18 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou

Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:ioanas@bns.ro hossu@cartel-alfa.ro secretar_general@csm1909.ro 15 More...Message flagged Monday, October 10, 2011 12:23 PM

DE CE A DISPARUT CRUCEA ROSIE ?

In Romania practic a disparut CRUCEA ROSIE, aceasta a fost inlocuita cu CRUCEA ALBASTRA IN SASE COLTURI.

Cand si cum a avut loc aceasta operatiune, cine si prin ce a sustinut-o. ?

Emisiunile TV cu imagini din USA , Spania etc. ne ofera secvente in care vedem pe strazile localitatilor circuland pentru interventii , masini ale salvarii avand emblema CRUCII ROSII

Incepem sa credem ca incet, incet ROMANIA NU MAI APARTINE ROMANILOR ca devenim filiale sau surogate ale altor natii.

Anterior, cand un stat nou infiintat in Africa (CIAD ,sau AFRICA CENTRALA ) a ales ca STEAG , unul care nu era diferit de al Romanieio, a fost un conflict international, prin care respectivul Stat a fost obligat sa isi revada optiunea.

Acum cand ROMANIA , devine RROMANIA , cand ROMANII devin RROMANI, cand CRUCEA ROSIE devine CRUCEA ALBASTRA IN SASE COLTURI, acest popor ingaduitor, alaturi de institutiile fundamentale ale Statului, tac intr-un spirit de complicitate crasa , FAVORIZAND INFRACTORII.

Putem numi acest Stat un STAT DE DREPT. Opinia mea este ca NU !

Sa se faca un REFERENDUM, care ar fi trebuit facut la data introducerii acestor schimbari semnalate, pentru a se vedea si obtine acordul sau dezacordul populatiei.

www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: