luni, 11 iunie 2012

sa ne indignam


TO: 5 More5 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou

Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:procetatean@presidency.ro roberta.anastase@cdep.ro sever.voinescu@cdep.ro 2 More...Message flagged Thursday, December 8, 2011 8:48 PM

SA NE INDIGMAN ,

Sa ne indignam alaturi de germani, pentru faptul ca unii muncesc si economisesc precum "furnica" iar altii trandavesc si risipesc precum" greierii"

Dar, poporul roman si probabil si alte popoare , are o vroba : Nu este vinovat cel care cere. Vinovat este cel care da, acolo si atunci cand nu trebuie.

Populatiile , in totalitatea lor CER, insa guvernele si in special BANCILE sunt vinovate cand se grabesc sa dea.

Sa nu uitam cand bancile imprastiau cu banii in baza BULETINELOR DE IDENTITATE

Sa nu uitam ca banca Goldman $ Sachs tenta cu bani pe greci prin ipotecarea bunurilor viitoare, care urmau sa fie create.

Ce s-a intamplat : grecii au papat, au cantat si s-au miscat mult si ieftin consumand banii oferiti cu atata usurinta.

CINE ESTE VINOVAT IN ASTFEL DE SITUATIE? Bine inteles banca Goldman$Sachs .

ATUNCI : BANCA PLATESTE, cu activele ei si ale actionarilor care au tot strans PROFITUL prin DOBANZI si prin DIVIDENTE

Sistemul bancar , prin structuri, de interese tip CARACATITA au prins POLITICUL si astfel s-au invatat sa ia PROFIT atat DE LA VII , cat si DE LA MORTI ..

Intentia Germaniei de a taxa bancile similar persoanelo fizice sau juridice care realizeaza venituri si bunuri cu mult peste media populatiei, este o IDEE BINEVENITA care trebuie sa obtina sustinerea celor multi, care altfel raman sa fie singurii care suporta practica DESANTATA a bancilor, atunci cand ofera bani cu dobanzi mari si mai ales unde si cand nu ar trebui sa o faca.

Istoria se repeta : Sa ne reamintim ca din vechi timpuri, cand institutiile Statelor erau sufocate de CAMATARII timpurilor, Statele AU GASIT REZOLVARI potrivite , OBLIGAND camatarii SA RESTITUIE din profiturile facute

Dar, poporul roman si probabil si alte popoare , are o vroba : Nu este vinovat cel care cere. Vinovat este cel care da, acolo si atunci cand nu trebuie.

www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: