marți, 5 iunie 2012

SE ASEAMANA SI SE ADUNA

SE ASEAMANA SI SE ADUNA ,




RUSIA prin reprezentanti de varf, ca expl. ministrul de externe, este suparata pe presedintele Basescu , si bineinteles ar fi bucuroasa daca nu ar fi . Ii poate cineva banui pe rusi ca doresc si ca se preocupa de bunastarea poporului roman ?.



Consider ca nu .



UDMR se opune si cere amanarea reformei administrative, deoarece interesele lor de minoritate etnica la putere, ar fi afectate negativ. In aceste conditii consIderati ca acesti parteneri de la putere, sunt preocupati de interesele generale, nationale ale Statului roman.?



Consider ca nu



Sorin Ovidiu Vantu , Dan Voiculescu si alte personaje cu probleme, lanseaza pronosticuri de indepartare a presedintelui Basescu , la termene deja trecute.



Credeti ca acestia se preocupa de interesele generale ale poporului si Statului roman.?



. Consider ca nu .



Partidele din opozitie (PSD, PNL, PC ) grupate in USL, de ani de zile desfasoara activitate politica si nu numai, pentru eliminarea presedintelui Basescu si mai recent pentru amanarea realizarii reformei administrative.



Pot fi acestia banuiti ca in toata aceasta perioada au fost preocupati de binele si bunastarea poporului roman?



Consider ca nu .



In stiintele exacte exista urmatoarea axioma : DOUA SAU MAI MULTE ENTITATI EGALE CU O A TREIA ( O ALTA DECAT CELELALTE ) SUNT EGALE INTRE ELE"



Popular vorbind, " SPUNE-MI CU CINE TE UNESTI ( ASEMENI , INTALNESTI) CA SA ITI SPUN CINE ESTI ".



PROBLEMA : Cei care cu adevarat se ingrijesc de interesele poporului, a fiecaruia in parte, adica fiecare dintre noi, vom avea intelepciunea sa formam majoritatea care sa realizeze ceeace reprezinta obiectivul comun, BUNASTAREA POPORULUI ROMAN, DEZVOLTAREA NATIUNII ROMANE SI SECURITATEA STATULUI ROMAN.



DA DOAMNE ROMANULUI INTELEPCIUNEA DE PE URMA .



www.orizontluminos.blogspot.com



Niciun comentariu: