luni, 11 iunie 2012

contributorii

TO:procetatean@presidency.ro drp@gov.ro roberta.anastase@cdep.ro 15 More...Message flagged Saturday, October 8, 2011 10:57 AM


CINE SUNT CONTRIBUTORII,

Interesul si respectul fata un domeniu sau altul de activitate, respectiv grupuri de populatie, ar trebui sa aiva la baza cunoasterea procentului prin care respectivul domeniu sau grup de populatie contribuie la realizarea PIB-ului.

Personal as dori sa stiu contributia INDUSTRIEI MUZICALE , respectiv a activitatii compozistice, interpretative si de prezentare pe posturile de radio si TV .

In alte tari, economia este puternic sustinuta de aceasta industrie,, si ma refer la Irlanda, unde numai BONO ( v. RL din 18 august a.c.) care dintr-un turneu a avut incasari de 736 milioane dolari, bineinteles si impozite pe venit corespunzatoare.

Ce contributie la PIB , au AVOCATII, MEDICII si alte profesiuni liberale ?

Ce contributie are activitatea in agricultura, pe grupe, agricultori individuali sau persoane juridice. ?

Ce contributie au grupurile etnice , cel maghiar, zigeuner, armeni, ucrainieni etc., respectiv populatia majoritara.

Cunoasterea participarii la formarea PIB-ului, foloseste pentru orientarea fortei de munca spre un domeniu sau altul de activitate, si duce la echilibrarea cererii la servicii sociale, cu oferta la constituirea resurselor financiare ale Statului ( bugetului general si a celor locale )

Utilizarea principiului contributivitatii la stabilirea cuantumului pensiilor, este un mod , MODEL de relationare a unor drepturi cu aportul la dezvoltarea economica . a tarii.

www. orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: