duminică, 10 iunie 2012

lideri sindicali

STIMATI LIDERI SINDICALI ,




Cu multa incredere si speranta debordanta ma adresez d-voastra dand credit si potentand afirmatiile facute cu diverse ocazii ,cum ca iesirele in strada sunt urmare a cererilor maselor de salariati pe diverse probleme importante pentru acestia.



Consider ca daca nu eliminarea , cel putin diminuarea coruptiei la nivel inalt - politic, guvernamental , parlamentar, din justitie , miscarea sindicala etc.- este o problema care , afectand nivelul de trai al salariatilor, trebuie a ii si intereseze.



In aceste conditii , ca organizatori si metodisti ai miscarii sindicale, apreciez ca aveti obligatia si posibilitatea de a sonda opinia salariatilor pe aceasta problema.



Sugerez ca prim pas sa declansati o campanie de cunoastere a pozitiei masei de salariati , lansand intrebarea " Considerati necesare miscari de strada pentru ca institutiile abilitate si responsabile sa duca la indeplinire obiectivele din raportul UE privind lupta impotriva coruptiei"



Iata un mod constructiv, legat de realitatea bine conturata si cunoscuta de institutiile europene , o participare a miscarii sindicale la asigurarea de resurse financiare atat de necesare cresterii nivelului de trai.



Presiunea public exprimata de cetateni privind functionarea justitiei ca si campania liderilor sindicali prin mijloacele de informare existente.,vor asigura din interior



atingerea obiectivelor din raportul UE pe justitie.



www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: