duminică, 10 iunie 2012

mediocritatea vs excelenta

MEDIOCRITATEA VS. EXCELENTA ,




Dinamica fenomenului arata astfel:



1.~ In primul deceniu dupa elimnarea MONSTRUOSULUI REGIM , asa zisi reprezentanti ai vremurilor noi, EMANATII , isi aparau pozitiile, scaunele, furtul de orice natura , al schimbarii, al bancilor, a privatizarilor, prin diabolizarea celor care reveneau din exilul politic, aruncand asupra lor sintagma "NU ATI MANCAT CU NOI SALAM CU SOIA ".



Cunoasteti cumva ca mancand salam cu soia creste competenta, excelenta , spiritul muncii eficiente , al solidaritatii sociale , al voluntariatului liber ? Personal NU.



2.~ In cel de al doilea deceniu aspectele s-au diferentiat:



~ lideri politici , ca si Crin Antonescu , denigreaza CAPSUNARII, acea parte a populatiei active dornica sa munceasca , sa se afirme , sa beneficieze de libertatea de miscare pe teritoriul european , lasand nevatamata partea nomada plecata sa fure , sa talhareasca sa ne denigreze in fata europenilor. Antonescu denigreaza, nomazii la randul lor denigreaza ; daca se aseamana se si aduna ? Personal cred ca DA. .



~ lideri politici , parlamentari si nu numai, formati de sistemul de invatamant romanesc post decembrist, multi dintre ei cu licente de exprimare in limba romana si lacune masive de cunostinte generale , se manifesta impotriva reformatorului sistemului de invatamant, culpa acestuia fiind ca a beneficiat de experienta invatamantului in tari dezvoltate, ca a activat, ca detinator de COMPETENTA , in tari straine cu nivel ridicat al sistemului de invatamant. Dezvaluirile facute de RL din 14 iulie 2011, privind nivelul de formare al parlamentarilor romani , avand ca embleme pa Matei Bratianu, Silviu Prigoana, Nicolae Stan, Sorina Placinta, Tinel Gheorghe, Stefan Buciuta, si multi altii, precum Robert Negoita care declara, ca a mers la "Economia Turismului " deoarece a avut-o mai la indemana . Au acestia dreptul sa analizeze, sa aprecieze si sa denigreze pe ministrul Funeriu ? Personal cred ca este curata OBRAZNICIE, daca nu chiar IMPERTINENTA



3.~ In cel de al treilea deceniu , ministrul Baconschi, cunoscator aldiplomatiei si al emigratiei romane, initiaza legea prin care CAPSUNARILOR sa li se faciliteze si asigure posibilitatea participarii la alegerile din tara, folosind in acest scop VOTUL PRIN CORESPONDENTA.. Contributori la PIB-ul national prin sumele trimise in tara, cunoscatori ai regulilor , mentalitatilor si conditiilor de trai din tarile de resedinta, nu numai ca au deptul de a beneficia de asigurarea votului, dar ei pot orienta politicului spre o apropiere de ceeace au constatat in strainataturi., Credeti ca faptul ca sunt o masa de votanti greu manipulabili. deranjeaza partidele de opozitie care se opun ?



Personal cred ca DA .



Asigurarea influentarii prin participare la vot, da acestor concetateni sentimentul responsabilitatii si al intereslului legat de perspectiva intoarcerii pe meleagurile natale.

Niciun comentariu: