duminică, 10 iunie 2012

radio romania

RADIO ROMANIA ,




Programele prezentate sunt nemultumitoare , deoarece nivelul de informatii redus comparativ cu divertismentul ,este atat de dezechilibrat ca ai impresia unei realitati de BUNASTARE DEBORDANTA.



De fapt este rezultatul unui profesionalism care lipseste cu desavarsire., atat la nivelul unor producatori de programe , cat si la cel al unor prezentatori .



Emisiunile de radio , datorita tehnicii de emisie cat si a celor de recptie la ascultator, sunt foarte penetrante si extinse ca teritoriu acoperit,



De aici vine necesitatea unei eficiente marite referitor la FORMAREA MENTALITATILOR si OPINIILOR in masa populatiei.



De multe ori dialoguri puerile purtate de prezentatori , sau informatii total neinteresante privind ziua de nastere sau alte evenimente din viata unor personaje straine sau indigene , in general din viata artistica muzicala, foarte rar din domeniile dezvoltarii economico - sociale, care pot deveni modele de viata pentru ascultatori .



Cu referire la fabula " Greierele si furnica " se fac prea multe elogii GREIERILOR si se uita FURNICILE.;este posibil ca tocmai GREIERII sunt cei ce fac aceste emisiuni.



Presa scrisa , mai putin penetranta, nu este izvor de inspiratie pentru producatorii de programe, probabil nici nu citesc aceasta presa. Fac trimitere la cotidianul Romania Libera , care saptamanal are suplimente privind aspecte concrete ale vietii cotidiene , ca de expl. tema "Cum sa construiesti relatii bune cu recrutorii" v.RL din 11 iulie a.c. sau " Cum sa comunicati eficient" v.RL din 29.10.2010 .



Viata cu dinamica ei trepidanta ridica zilnic probleme la care trebuiesc gasite solutii. sau preluate ca modele de viata, aspecte care pot deveni subiecte ALE UNOR EMISIUNI - CAMPANIE ale postului Radio Romania.



Sugerez decidentilor sa audieze programul radio in una din zile si sa traga concluzii.



Daca zilnic constatam ca ne lipseste competenta , sustinerea unor trecute experiente, invit sa vedem cata competenta exista la Radio Romania



www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: