duminică, 10 iunie 2012

separatie echilibrata

SEPARATIE ECHILIBRATA ,




Recent conducerea CSM a apreciat , in baza art. 1 pct (4) din Constitutie , ca fiind neconstitutionale o serie de pozitii exprimate de puterea EXECUTIVA ,respectiv LEGISLATIVA



Conducerea CSM greseste prin OMISIUNE deoarece in textul respectiv, in continuare se face trimitere la ECHILIBRUL PUTERILOR.



Este un adevar deja stabilit ca DEMOCRATIA functioneaza numai in conditiile in care cele trei puteri separate se CONTROLEAZA RECIPROC , pentru mentinerea ECHILIBRULUI ,atunci cand una dintre puteri STRICA ECHILIBRUL.



Pentru stabilirea adevarului este imperios necesar sa cunoastem opinia Conducerii Consiliului Superior al Magistraturii , in conditiile in care exista suspiciunea IN OPINIA PUBLICA , ca exagerand independenta justitiei , se protejeaza fenomenul CORUPTIEI



JUSTITIA FACE SUBIECTUL raportului UE de la sfarsitul lunii iulie , concluziile acestuia putand afecta nefavorabil intrarea Romaniei in spatiul de LIBERA MISCARE ( Schengen)



Daca PUTEREA JUDECATOREASCA este direct responsabila de perceperea Romaniei ca Stat nefunctional, celelalte doua puteri, PUTEREA EXECUTIVA si PUTEREA LEGISLATIVA devin vinovate ca nu au gasit instrumentele si forta sa corecteze situatia din JUSTITIE.



www.orizontluminos.blogspot.com



Niciun comentariu: